Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek birbirini takip etmeyi bıraktı! Boşanıyorlar mı?

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek birbirini takip etmeyi bıraktı! Boşanıyorlar mı?

Seren Serengil ve Yaşar İpek birbirini takip etmeyi bıraktı! Boşanıyorlar mı? Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakan Seren Serengil ve Yaşar İpek arasında neler oluyor? Akıllara takılan soru işaretinin açıklaması ne? Şaşkınlık yaratan konu hakkında açıklama, Seren Serengil ve Yaşar İpek’in avukatından geldi. İşte konu hakkında merak edilen detaylar…

Seren Serengil ve Deniz Akkaya Birbirine Girdi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek birbirini takip etmeyi neden bıraktı?

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında büyük bir aşkla evlenen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ardından Yaşar İpek de sosyal medya hesabından adliyede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Akıllara “Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanıyor mu?” sorusu geldi.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in avukatından açıklama

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakmasının ardından merak edilen konu hakkında ünlü çiftin avukatından açıklama geldi. Seren Serengil ve Yaşar İpek’in avukatı Esennur Ezgi, konu hakkında yaptığı açıklamada “Müvekkilim Sn. Yaşar İpek’in @yasaripekofficial kullanıcı adlı hesabı tahminimizce şifreleri bilen birileri tarafından veya başkaca kişiler tarafından hesabı hacklenmiş olup, tarafımca müvekkilime ait hesabın alınması ve hesabı hackleyenlerle ilgili yasal süreç başlatılmıştır. Nöbetçi savcılıkta işlemler yapılmaktadır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil’den manidar paylaşım

Diğer yandan, Seren Serengil’in Yaşar İpek’i neden takipten çıkardığı merak edilirken, Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı “Adliyeye boşanmaya değil seni şikayet etmeye geldik” şeklinde paylaşımı dikkat çekti.

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında büyük bir aşkla nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler