Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Bircan Bali'ye Tedbir Şoku!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Bircan Bali’ye Tedbir Şoku!

Demet Akalın’dan Bircan Bali’ye tedbir şoku! Önceki gün Ece Erken’in Demet Akalın ile olan özel yazışmalarını ifşa etmesinin ardından, ünlü şarkıcının aldırdığı tedbir kararı çok konuşulmuştu. Ece Erken ile birlikte Söylemezsem Olmaz programını sunan Bircan Bali, dün yaptığı açıklamayla tüm dikkatleri üzerine çekti. Demet Akalın’a seslenerek, “Bana da konuşma yasağı aldır!” diyen Bali’ye ünlü şarkıcıdan cevap gecikmedi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bircan Bali: Bana da Konuşma Yasağı Aldır Demet Akalın!

Demet Akalın’dan Bircan Bali’ye tedbir şoku! Serkan Uçar’ın eski eşi Ece Erken’e açtığı velayet davasına ünlü şarkıcı Demet Akalın’da dahil olması üzerine Ece Erken, canlı yayında şok ifadelerde bulunmuştu.

Eski eşi Serkan Uçar ve onun ailesi ile ilgili açıklamalar yapan Ece Erken, daha sonra Demet Akalın’ı hedef tahtasına oturtup; Demet Akalın’ın 2 ay önce kendisine attığı mesajla Serkan Uçar’ın abisinin eşi olan Güldeniz Uçar’la ilgili dikkatli olmasını istediğini iddia etmişti.

“Bu aile senden ne istiyor. Yüze yakın bir çok sahte hesap açmış bir çok magazin sitesinde seninle ilgili hakaretler ediyor.” diyerek Demet Akalın’ın kendisini uyardığını iddia eden Ece Erken, Akalın’ın Serkan uçar ve ailesi hakkında bir çok laf söyledikten sonra sosyal medyadan takibe alıp dostça mesajlaşmasını ağır sözlerle eleştirmişti.

Demet Akalın, Ece Erken'den sonra Bircan Bali için de tedbir kararı aldırdı
Demet Akalın, Ece Erken’den sonra Bircan Bali için de tedbir kararı aldırdı

Bircan Bali kimdir?

Bana da konuşma yasağı aldır yoksa geçmişte yaşadıklarını ortaya çıkaracağım!

Ece Erken’in bu sözleri üzerine mahkemeden tedbir kararı aldıran Demet Akalın hakkında Bircan Bali dün yayında sert ifadelerde bulundu.

“1 saatte nasıl tebligat aldırdı, bana da konuşma yasağı aldır yoksa geçmişte yaşadığın davaları ben ortaya çıkaracağım. Demet Akalın herkesin arkasından konuşuyor.” diyerek Akalın’a tepki gösteren Bircan Bali, bugün programda bombayı patlattı. 

Kararı Akalın’ın avukatı Whatsapp’tan iletti

Ece Erken hakkında bir ay sürecek tedbir kararı aldıran Demet Akalın, Bircan Bali için de 1 ay boyunca tedbir kararı aldırdı.

Canlı yayında açıklama yapan Bircan Bali, “Koruma kararını Demet Akalın’ın avukatı bana WhatsApp’tan yolladı!” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler