Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'a tekme tokat saldırı!

İlgili Postlar

Didem Soydan’a tekme tokat saldırı!

Didem Soydan’a tekme tokat saldırı! Ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Umut Eker ile birlikte bir benzincide saldırıya uğradı. Tekme tokat saldırıya uğrayan Soydan, o anlarda yaşananları tek tek anlattı. Didem Soydan’a kimler, neden saldırdı? Olayın aslı nedir? Didem Soydan darp edildi mi? Detaylar haberimizde…

Sinem Umaş ve Didem Soydan Birbirlerine Girdiler!

Didem Soydan’ın olaylı günü

Podyumların aranan ismi güzel manken Didem Soydan, saldırıya uğradı. Meslektaşı ve yakın arkadaşı Umut Eker ile geçtiğimiz Pazartesi günü havalimanına giderken Bakırköy sahilindeki bir benzinciye giren Didem Soydan, VIP bir minibüsten inen kalabalık bir grubun tekme tokat saldırısı ile karşı karşıya kaldı.

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan’a tekme tokat saldırı

Görgü tanıklarına göre; Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker ile VIP minibüsten inen kişiler birbirlerine küfür ve hakaret etmeye başladı. Ardından, tekmeli tokatlı saldırı başladı. İki grup, çevredeki kişilerin araya girmesi ile ayrıldı.

Mahkemeye intikal eden bir olay

Kavga yaşandığını ve saldırıya uğradığını doğrulayan ünlü manken Didem Soydan, olayla ilgili açıklamasında “O insanlardan şikayetçi oldum. Mahkemeye intikal eden bir olay. Bütün delilleri, kamera kayıtlarını mahkemeye sunduk. Büyük tazminat alacağım, onu bekliyorum.” diye konuştu.

Beni darp edecek kişi henüz daha doğmadı

Didem Soydan, “Kavga sırasında siz herhangi bir darp aldınız mı?” sorusuna da “Bana öyle bir şey yapabilirler mi? Beni darp edecek kişi henüz daha doğmadı.” şeklinde yanıt verdi.

Ünlü manken Didem Soydan, hem güzelliği hem de başarılı performansı ile podyumlarının aranan yüzlerinden biri olan anılırken, bir yandan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken bir isim. Cesur paylaşımları ile sık sık adından söz ettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler