Ana SayfaÜnlülerBarış Akarsu'nun ölümüyle ilgili 11 yıl sonra ortaya çıkan ilginç iddia!

İlgili Postlar

Barış Akarsu’nun ölümüyle ilgili 11 yıl sonra ortaya çıkan ilginç iddia!

Barış Akarsu’nun ölümüyle ilgili 11 yıl sonra ortaya çıkan ilginç iddia! Trafik kazası ile hayatını kaybeden genç şarkıcı Barış Akarsu’nun vefatının üzerinden 11 yıl geçmesinin ardından, ölümünün ardından çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Deha Bilimlier, konuk olarak katıldığı bir programda, yakın arkadaşı Barış Akarsu’nun ölümü ile ilgili detayı yıllar sonra dile getirdi. Barış Akarsu’nun vefatının ardındaki detay ne? Yıllar sonra ortaya çıkan çarpıcı ayrıntı ne? Detaylar haberimizde…

Haluk Levent’ten Barış Akarsu Anısına Konser…

Barış Akar’nun ölümüyle ilgili yıllar sonra gelen çarpıcı açıklama

On bir yıl önce Bodrum Torba Kavşağı’nda bir kamyon ile otomobili çarpışan, o dönemin yıldızı parlayan şarkıcılarından Barış Akarsu, kaza sonrası hastanede verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Barış Akarsu’nun vefatının üzerinden geçen on bir yılın ardından çarpıcı bir detay gündeme geldi.

Barış Akarsu kimdir?

Deha Bilimlier’den Barış Akarsu açıklamaları

Ünlü şarkıcı Deha Bilimlier, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa isimli programda yakın arkadaşı Barış Akarsu’nun vefatı ile ilgili yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilimlier, Akarsu’nun o gece yaşadıkları ile ilgili şunları söyledi: Güzel bir parlama yaşarken kaybettik Barış’ı. Çok üzücü bir şey oldu bizim için. Barış çok rahat bir çocuktu inanılmaz da ışığı vardı. Bir o kadar da yardımseverdi. Otizimli Çocuklar Vakfı’na her ay giderdi, dernekler bile kurdu. Kaza Bodrum’da oldu. Biz duyduğumuzda inanamadık zaten hastanede yattık. Ben Bodrum’daydım Barış’ta yanımıa gelecekti. Yolda kız arkadaşıyla kavga ediyor sonra geri dönmeye kalkışıyor o anda da kaza yapıyorlar. Kız arkadaşı da kazada hayatını kaybetti. Kaza yaptığını duyduğumda büyük bir şey olduğunu düşünmedim. Hastaneye getirdiler kötüydü. İki gün hastanede kaldık çok bekledik sonra da kötü haberi aldık. Barış’ın kalkacağına çok ümitlendim. Ölümü ona konduramadım. Ailesiyle hala görüşüyorum.

Deha Bilimlier kimdir?

Katıldığı şarkı yarışması ile tanınan ve bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline gelen başarılı şarkıcı Barış Akarsu, on bir yıl önce Bodrum Torba Kavşağı’nda trafik kazası yapmıştı. Beş günlük yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler