Ana SayfaÜnlülerBircan Bali: Bana da Konuşma Yasağı Aldır Demet Akalın!

İlgili Postlar

Bircan Bali: Bana da Konuşma Yasağı Aldır Demet Akalın!

Bircan Bali: Bana da konuşma yasağı aldır Demet Akalın! Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken’in, Demet Akalın ve eski eşi Serkan Uçar’ı hedef aldığı tartışmaya Bircan Bali’de katıldı. Birlikte program sunduğu arkadaşı Ece Erken’e Demet Akalın tarafından tedbir kararı konulmasının üzere Bircan Bali çılgına döndü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın’dan Ece Erken’e Tedbir Kararı!

Bircan Bali: Bana da konuşma yasağı aldır Demet Akalın!

Bircan Bali: Bana da konuşma yasağı aldır Demet Akalın! Ece Erken’in, dün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında başta eski eşi Serkan Uçar ve onun ailesi olmak üzere, Demet Akalın’ı da topa tutması bomba etkisi yarattı.

Bircan Bali, Demet Akalın'a sert çıktı.
Bircan Bali, Demet Akalın’a sert çıktı.

Bircan Bali kimdir?

Çocuğumun bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum

Serkan Uçar’ın Ece Erken’e açtığı velayet davasına Demet Akalın’ın da dahil olması üzerine Ece Erken şu açıklamayı yapmıştı:

Beni yıllardır tanıyorsunuz,ben özel hayatımla ilgili gereken zamanda konuşurum biliyorsunuz. Ama bu gün en şeffaf halimle konuşacağım en saf halimle konuşacağım. 40 yaşındayım bir tane evladım var 3,5 yaşında. Maalesef Uçar olan bir biyolojik babası var. Serkan Uçar oğluma babalık yapmıyor. Şuanda ben Serkan Uçar, annesi Halime Uçar ve elti Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim.

Öfke kontrolü olmayan çocuğumun babası Serkan Uçar Eylem’i evinde yatılı olarak istiyor. Daha önce Güldeniz Uçar(elti) ve Serkan Uçar başka magazin programlarında yazışmalarını görmüşsünüzdür benden ne kadar nefret ettiklerini. Ben çocuğumun bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum. Eğer mahkeme böyle bir karar verirse başımın üstüne. Ama çocuğumu Uçar ailesiyle sadece uzmanlar gözetiminde görüştürmek istiyorum. Sadece bir nafaka var nafakayı da 3 ayda bir alıyorum. Serkan Uçar nafakayı da çok gördü nafaka indirimine gitti o davada devam ediyor.

Yaptığı açıklamadan sonra Demet Akalın ile olan özel yazışmalarını canlı yayında ifşa eden Ece Erken, bugün tedbir şoku yaşamıştı.

Bana da konuşma yasağı aldır

Demet Akalın’ın aldırdığı tedbir kararının ardından bugün programda açıklama yapan Bircan Bali, sert söylemlerde bulundu.

Bircan Bali, “1 saatte nasıl tebligat aldırdı, bana da konuşma yasağı aldır yoksa geçmişte yaşadığın davaları ben ortaya çıkaracağım. Demet Akalın herkesin arkasından konuşuyor.” diyerek tepkisini gösterdi.

Tedbir kararı dolayısıyla konuşamayan Ece Erken ise, “1 ay sonra söyleyeceklerim olacak.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler