Ana SayfaÜnlülerOryantal Didem'den Fatih Ürek'e şok sözler

İlgili Postlar

Oryantal Didem’den Fatih Ürek’e şok sözler

Oryantal Didem’den Fatih Ürek’e şok sözler… Telefon bağlantısı ile bir televizyon programına katılan oryantal Didem, Fatih Ürek hakkında zehir zemberek sözler etti. Oryantal Didem, Fatih Ürek ile aralarında problem olduğunu, bu problemin de nedenini bildiğini iddia etti. Oryantal Didem ve Fatik Ürek arasındaki gerginliğin nedeni ne? Aralarında neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Fatih Ürek’ten itiraf: Evimi Tefeciler Aldı!

Oryantal Didem’den Fatih Ürek hakkında şok açıklamalar

Ünlü dansçı oryantal Didem, Bircan Bali ve Ece Erken’in sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programa telefon bağlantısı ile katıldı. Oryantal Didem, programda Fatih Ürek ile ilgili büyük olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Fatih Ürek’in kendisinin işlerini engellediğini iddia eden oryantal Didem, bunun nedeninin de eski sevgilisi Onur Yüksel ilgili olduğunu iddia etti. Oryantal Didem’in iddiaları şoke etti.

Fatih Ürek kimdir?

Bu kızın burada ne işi var?

Oryantal Didem, Fatih Ürek’in işlerini engellediğini, hatta kendisinin ismini bile duymaya tahammülü olmadığını iddia ederek “Kanal D’de bir programda ismimi görmüş ve kötü bir kelimeyi konuşup ‘Bu kızın burada ne işi var?’ demiş.” şeklinde konuştu.

Onur bana yeminler etti

Oryantal Didem, uzun yıllar aşk yaşadığı Onur Yüksel’in Fatih Ürek’in bir süre asistanlığını yaptığını ifade ederek “Onur bana yeminler etti… Aramızda bir şey olmadı tarzında… Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum kanalda…” şeklinde ifadeler kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler