Ana SayfaÜnlülerHakan Meriçliler Adliye Çıkışında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Hakan Meriçliler Adliye Çıkışında İlk Kez Konuştu!

Hakan Meriçliler adliye çıkışında ilk kez konuştu! Ünlü oyuncu Ali Erkazan hakkında katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret iddiası ile suç duyurusunda bulunan Hakan Meriçliler, adliye çıkışında görüntülendi. Ali Erkazan, Hakan Meriçliler hakkında hangi iddialarda bulunmuştu? Adliye çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Meriçliler, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ünlü Oyuncu Hakim Karşısına Çıktı!

Hakan Meriçliler adliye çıkışında ilk kez konuştu!

Hakan Meriçliler adliye çıkışında ilk kez konuştu! Geçtiğimiz Eylül ayında usta oyuncu Ali Erkazan hakkında kendine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Hakan Meriçliler, adliye çıkışında görüntülendi.

Hakan Meriçliler, duruşma sonrası soruları cevapladı.
Hakan Meriçliler, duruşma sonrası soruları cevapladı.

Hakan Meriçliler kimdir ?

Bu arkadaşın kadın zaafı var

Beraber rol aldıkları bir dizinin setinde Hakan Meriçliler ile tartıştıklarını ifade eden Ali Erkazan, ünlü oyuncu hakkında şu iddialarda bulunmuştu:

“Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan… Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.”

Ali Erkazan’ın katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında bulunduğu iddialardan sonra Meriçliler, suç duyurusunda bulunmuştu.

Hakim değişikliği sebebiyle duruşma ertelendi

Bakırköy 20’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya oyuncu Hakan Meriçliler avukatı Okay Saday’la katılırken, Ali Erkazan duruşmaya gelmedi.

Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler duruşmada verdiği ifadesinde, “Sanık benim hakkımda basın yoluyla değişik zamanlarda hakaretlerde bulunmuştur. Bu nedenle sanığın cezalandırılmasını talep ederim.” dedi.

Meriçliler’in avukatı Okay Saday, sanığın birden çok televizyon canlı yayınında müvekkiline yönelik alenen hakaret ve tehdit suçlarını işlediğini ifade ederek cezalandırılmasını talep etti.

Hakim değişikliği nedeniyle dosyanın incelemeye alınmasına karar verilerek ertelenen duruşma sonrasında ünlü oyuncu muhabirlerin sorularını cevapladı.

Geç de olsa adalet tecelli edecek

Adaletin geç de olsa tecelli edeceğine inandığını ifade eden Hakan Meriçliler, şunları söyledi:

“Sanık, otel müdürünü yumrukluyor, otelden atılıyor ve jandarma tarafından kelepçeyle götürülüyor. Bunu kapatmak için de şimdi benimle uğraşıyor. Ben gördüğünüz gibi peşindeyim. Bekliyorum. Söylediği her şey de iftira. Geç de olsa adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler