Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Hakim Karşısına Çıktı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Hakim Karşısına Çıktı!

Ünlü oyuncu hakim karşısına çıktı! Türkiye’nin en sevilen yüzlerinden olan iki oyuncu neden karşı karşıya geldi? Hakaret suçu ile hakkında hapis istenen ünlü oyuncu kim? Olaylar nasıl başladı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Hakan Meriçliler kimdir?

Ünlü oyuncu hakim karşısına çıktı!

Ünlü oyuncu hakim karşısına çıktı! Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği iddiası ile meslektaşı olan başarılı oyuncu Ali Erkazan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Önceki gün ilk defa hakim karşısına çıkan ünlü oyuncu Ali Erkazan, hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-09-26 09:11:53Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Hakan Meriçliler ve Ali Erkazan neden mahkemelik oldu?

Katıldığı bir televizyon programında, beraber rol aldıkları dizi setinde yaşadıkları kavganın detayları ile ilgili konuşan Ali Erkazan, Hakan Meriçliler’in otel müdürün eşi de dahil olmak üzere oteldeki tüm kadınları taciz ettiğini iddia etmişti.
Hakan Meriçliler’in kaldıkları otelde masözle bile ilişki yaşadığını öne süren Ali Erkazan, bardağı taşıran son damlanın kendi kız arkadaşına yönelik hareketleri olduğunu söylemişti.
“Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan… Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş.” diyerek olayı tüm ayrıntıları ile anlatan Ali Erkazan hakkında Hakan Meriçliler savcılığa başvurmuştu.

Hakaret amaçlı söylemedim, eleştiri anlamında söyledim

Bakırköy 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Ali Erkazan ve avukatı hazır bulunurken, Hakan Meriçliler davaya katılmadı.

Sanık Ali Erkazan yaptığı savunmasında, “Benim yayınlarda müştekiye yönelik olarak bu sözleri söylediğim gerçektir. Ancak ben bunları yorum olarak söyledim. Asla hakaret kastım yoktur. Beni kamuoyu tanır. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ben hakaret amaçlı söylemedim. Eleştiri anlamında söyledim. Bazı katıldığım programlarda genel amaçlı olarak bu yorumları yaptım”dedi. Sanık avukatı ise ifadelerin eleştiri olduğunu, söylemlerden yalancı sözünün Yargıtay kararları ile suç oluşturmadığının sabit olduğunu kaydederek, “Dolasıyla atılı hakaret suçu oluşmamıştır. Bildireceğimiz tanıkların dinlenmesini talep ediyoruz” diye konuştu. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler