Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel Sonunda Fena Patladı!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel Sonunda Fena Patladı!

Çağla Şıkel sonunda fena patladı! Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ayda 200 bin lira kazanıyor haberlerinin ardından görüntülenen Çağla Şıkel, sonunda sessizliğini bozdu. Ünlü manken konu hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Çağla Şıkel’in Aylık Kazancı Şaşırttı

Çağla Şıkel sonunda fena patladı!

Çağla Şıkel sonunda fena patladı! Fox Tv kanalında yaptığı “Yeni Bir Gün” isimli programla hafta içi her gün ekranlara gelen ünlü manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ayda 200 bin lira kazanıyor haberleri ile ilgili sonunda sessizliğini bozdu.

Hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanan programı haricinde reklam ve tanıtım işlerinde de görev alan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, bütün bunların toplam getirisi olarak ayda en az 200 bin lira kazanması ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir hayli konuşulmuştu.

Çağla Şikel kimdir?

Alış veriş merkezinde oğulları ile birlikte görüntülendi

Önceki gün Etiler’de bir alış veriş merkezinde yanında oğulları Uzay ve Kuzey ile birlikte magazin muhabirleri tarafından görüntülenen ünlü manken, mağaza çıkışında kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği, “Geçtiğimiz günlerde 200 bin lira aylık kazancınız olduğu haberleri çıktı. Ne söyleyeceksiniz?” sorusuna cevap vererek hakkında çıkan haberlere isyan etti.

Ben köpek gibi çalışıyorum!

“Kimler ne paralar kazanıyor. Ben köpek gibi çalışıyorum” diyerek duygularını ifade ecen güzel ve başarılı mankenin sinirli tavrı dikkatlerden kaçmadı. Sözlerini sürdüren Çağla Şıkel, şöyle devam etti: “Kimler ne paralar kazanıyor. Ben köpek gibi çalışıyorum. 20 senedir bu mesleğin içindeyim. Kimse ‘Çağla nasıl bu kadar para kazanıyor?’ diyemez” yanıtını ve hemen ardından çodukları Uzay ve kuzey ile birlikte alış veriş merkezini hızla terk etti.

Çağla Şıkel’in 8 yıl hapsi isteniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler