Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'in 8 yıl hapsi isteniyor!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’in 8 yıl hapsi isteniyor!

Çağla Şıkel’in 8 yıl hapsi isteniyor! Çağla Şıkel’in hakkında hapis istemi iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şıkel’in, “vergi usul kanununa muhalefet” suçundan sekiz yıl dokuz ay hapsinin istendiği iddia edildi. Çağla Şıkel’in hakkındaki dava sonuçlandı mı? Detaylar haberimizde…

Çağla Şikel: Emre’nin Aşk Haberini Sunmam!

Çağla Şıkel’in hapsi istendi

Ünlü manken Çağla Şıkel, hakkında sekiz yıl dokuz ay hapis cezası istendiği iddiaları ile gündeme geldi. 2013 yılına ait vergilerinde sahte fatura kullandığı gerekçesiyle, “vergi usul kanununa muhalefet” suçundan mahkemelik olan Çağla Şıkel’in, hapsinin istendiği iddia edildi. Şıkel, muhasebecisinin kendisini dolandırdığını iddia ederek muhasebecisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Çağla Şıkel’in kendisini dolandırdığını iddia ettiği söz konusu olan muhasebecinin, önceki aylarda yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da dolandırıldığını iddia ettiği aynı muhasebeci olması dikkatleri çekti.

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel hakkında hazırlanan iddianame

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü manken Çağla Şıkel hakkında hazırlanan iddianamede gerçek alış, satışa dayanmayan sahte fatura kullanıldığı belirtilerek, “Bahse konu bu faturaları ilgili dönemlerde gider hesaplarına kaydederek gelir vergisine esas serbest meslek kazancının hesaplanmasında dikkate aldığı, ayrıca söz konusu faturalarda yer alan KDV’leri haksız yere indirim konusu yaptığı ve bu suretle müsnet suçu işlediği anlaşılmıştır.” şeklinde ifadelerin yer aldığı iddia edildi.

Suçu zincirleme işledi iddiası

Şıkel’in, bu suçu zincirleme bir şekilde işlediği belirtilerek üç yıl dokuz aydan, sekiz yıl dokuz aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendiği iddia edildi.

Çağla Şıkel mahkemeye gelmedi

İstanbul 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması bugün gerçekleşti. Duruşmaya katılmayan Çağla Şıkel’i avukatları temsil etti. Avukatlar, ünlü mankenin bir televizyon programında canlı yayın sunuculuğu yaptığını belirterek, bu yüzden duruşmaya katılamayacağını beyan etti ve mazeret dilekçesi sundu. Mahkeme, mazereti kabul etti ve bir sonraki celsede Çağla Şıkel’in mahkemede hazır edilmesine karar verdi.

Şimdi gözler Çağla Şıkel’e çevrildi. Hakkında sekiz yıl dokuz ay hapis cezası istendiği iddia edilen Çağla Şıkel’in nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. Çağla Şıkel, iddialar hakkında nasıl bir açıklama yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler