Ana SayfaÜnlülerÇukur oyuncusu kaza geçirdi! Apar topar ameliyata alındı...

İlgili Postlar

Çukur oyuncusu kaza geçirdi! Apar topar ameliyata alındı…

Çukur oyuncusu kaza geçirdi! Apar topar ameliyata alındı. Ünlü oyuncu, dizi setinde kaza geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu, ameliyat edildi. Detaylar haberimizde…

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı sonunda göründü! İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması…

Necip Memili kaza geçirdi

SHOW TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un yeni sezon oyuncularından Cumali Koçovalı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necip Memili, dizi setinde kaza geçirdi. Memili, geçirdiği kaza neticesinde hemen hastaneye kaldırıldı. Dizinden sakatlanan başarılı oyuncu, ameliyat edildi.

Çukur dizisi 36. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Necip Memili’nin sağlık durumu nasıl?

Dizi setinde geçirdiği kaza nedeni ile ameliyat edilen Necip Memili’nin sağlık durumunun iyi olduğu, ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Necip Memili Kimdir?

Necip Memili’nin doktorundan açıklama

Necip Memili’nin doktoru, usta oyuncu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve Memili’nin durumu hakkında şu bilgileri verdi: Sette sakatlanan Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili (@NecipMemili ) bugün sol dizinden artroskopik menisektomi ameliyatı oldu.”

Başarılı oyuncu Necip Memili, Çukur dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katıldı. Memili, dizide Cumali Koçovalı karakterine hayat veriyor. Necip Memili, dizi müjdesini şu sözler ile vermişti: Başladığı günden beri büyük beğeniyle izlenen, çok iyi oyuncu kadrosu ve ekibi olan bir diziye dahil olmak benim için hem çok keyifli hem de çok heyecan verici. Ay Yapım ile ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Şahsiyet’ten sonra birlikte çalıştığımız üçüncü proje olacak. Her zaman çalışmaktan keyif aldığım bir yapım şirketi ve tekrar yollarımızın kesişmesi, böyle bir projede bir arada olmak benim için hem keyif hem de gurur verici. Necip Memili, dizide Koçovalı ailesinin uzun yıllardır cezaevinde olan ve sonunda ortaya çıkan oğulları Cumali Koçovalı karakterine hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler