Ana SayfaÜnlülerOyuncu Can Yaman Ameliyat Oldu!

İlgili Postlar

Oyuncu Can Yaman Ameliyat Oldu!

Günümüzde Erkenci Kuş dizisinde oynadığı başrolle adından çokça söz ettiren başarılı oyuncu Can Yaman, uzun süredir yaşadığı göz rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Yakışıklı oyuncu Can Yaman neden bu kadar rahatsız oldu? Can Yaman ne zaman düzelecek? Şahsi sosyal paylaşım Yaman her şeyi ağlarından durdu! Başarılı oyuncu Can Yaman’ın sağlık durumuna ilişkin tüm merak ettikleriniz ve fazlası haberimizde…

Oyunculuğunu etkiliyor!

Gözlerindeki rahatsızlıktan dolayı bir süredir dizi çekimlerine ve davetlere güneş gözlüğüyle katılan başarılı yakışıklı isim Can Yaman bugün sosyal paylaşım platformundan bir açıklamada bulundu. Yaman, haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yaman’ın açıklamaları şöyleydi…

Uzun süredir yaşadığı göz rahatsızlığından dolayı ameliyat olan oyuncu Can Yaman, yaşadığı süreci sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Sağlık durumuyla ilgili  Erkenci Kuş oyuncusu Can Yaman şu şekilde açıklama yaptı; “Uzun süredir gözlerimden rahatsızım. Yılbaşından 3 gün önce olmam gereken ameliyatı oldum. Şu an daha iyiyim ama 2 hafta kadar daha bulanık ve kısıtlı görmeye devam edeceğim sanırım. Merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler, sevgiler…” ifadelerini kullandı.

Dizide gözlük takmak zorunda kalmıştı!

Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili takipçilerine açıklamalarda bulunan Can Yaman gözlerindeki rahatsızlık nedeniyle rol aldığı Erkenci Kuş dizinde oynadığı başrol karakterinde de gözlük takmak zorunda kalmıştı. Dizi severler bu durumu fark etmese bile Can Yaman bu konuya netlik kazandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler