Ana SayfaDizilerKadın 68. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif'e Diş Bileyliyor!

İlgili Postlar

Kadın 68. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’e Diş Bileyliyor!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kadın 68. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahar çocuklarla birlikte kampa gidiyor. Ateş yakmaya çalışan Bahar’a çadırdan çıkan meçhul kişi yardım edecek. Çadırdan çıkacak olan kişi kim?. Kadın 68. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arif cezasını çekip hapisten çıkıyor. Ama Şirin annesinin ölümüne neden olduğu için Arif’e diş bileyliyor.

Salı Dizileri 2019

Şirin Arif’e Diş Bileyliyor!

Kadın 68. bölüm 2. fragmanında; Arif hapisten çıkıyor. Bahar, çocuklarına Arif amcalarının köyde olduğunu söylemiştir. Ama Şirin çocuklara annesinin bir yalancı olduğunu Arif’in köyde değil hapiste olduğunu ve onun katıl olduğunu söyler. Bahar ise Şirin’e Arif’le uğraşmamasını onun bir suçunun olmadığını, bir suçlu varsa o da kendisini olduğunu söyler.

İşte Kadın 68. bölüm 2. fragmanı…

KADIN 67. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirin’in ablasına yaptığı itiraflarından sonra Bahar, Sarp’ı affeder. Onun odasına gidip yine ikili eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar. Yaşadıkları onca şeyi unutup tekrar çocuklarla beraber hayaller kurarken Sarp’ten ses gelmez. Bahar, onun şaka yaptığını zanneder ama Sarp bir türlü uyanmaz. Ona yeni kavuşan Bahar Sarp’ı tekrar kaybetme düşüncesiyle deliye döner. İnsanın bir kere öleceğini bunu kendisine ikinci kez yaşatmaması söyleyerek gözyaşlarına boğulur.

Annesini kaybettikten sonra farklı biri olmaya başlayan Şirin, annesine yaptığı her şey için büyük pişmanlık duyar. Süslü Safiye’nin üçüncü kocasının ölümünden sonra bir de babasına talip olmaya çalışmasıyla deliye dönen Şirin, mahalleye çıkıp Süslü Safiye’nin babasına yan gözle baktığını haykırmaya başlar. Enver bey ise Şirin’e engel olmaya çalışır ama başaramaz. Arif ise farkına varmadan da olsa kırmızı ışıkta geçmesiyle neden olduğu kazadan ve Hatice’nin ölümünden büyük vicdan azabı yaşar. Bir de üzerine Sarp ölürse endişesi yaşamaya başlar.

Sürekli, ailecek kamplara gittiğini hayal eden Bahar, Sarp’ı gerçekten kaybedecek mi? Arif vicdan azabından kurtulabilecek mi? Şirin eski haline dönecek mi yoksa babasına destek olup hayatına devam mı edecek? Tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

 Kadın 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çadırdaki Gizemli Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler