Ana SayfaDedikoduOnur Ünlü ve Hazar Ergüçlü'den Şaşırtan Karar!

İlgili Postlar

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den Şaşırtan Karar!

Bir süredir birlikte olduğu bilinen Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü geçtiğimiz aylarda çekildikleri bir fotoğrafla sosyal medyaya bomba gibi düşmüşlerdi. Aralarında 18 yaş farkı olan çiftin son dönemlerde aynı evde yaşamaya başladıkları iddia ediliyordu ki Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den şaşırtan karar gündeme bomba gibi düştü. İşte çiftin o kararı;

Yaş Farkı Çok Eleştirildi

Geçtiğimiz sene birliktelikleri ortaya çıkan Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü çifti arasında 18 yaş olması ikilinin sevenleri tarafından bir hayli eleştirildi. Sosyal medyadan yükselen tepkilere karşı kayıtsız kalan çift ilişkilerine söylentilere aldırış etmeden devam ederek, ilişkilerini gözlerden uzak yaşama gereği de duymadılar.

Hazar Ergüçlü ile Sevgilisi Onur Ünlü’den Aşk Pozu

Asamlımescit Geceleri Hep Yan Yana

Gece hayatına olan düşkünlüğü ile daha öncelerinde sık sık gündeme gelen Onur Ünlü, Hazar Ergüçlü ile ilişkisi başladığından beri artık yalnız görüntülenmiyor. Geçmişte alkollü ve çapkınlık turlarında görüntülenen ünlü yönetmenin Hazar Ergüçlü ile olan birlikteliği ardından hayatına düzen getirmesi ünlü yönetmen gerçekten aşık mı oldu sorularını akıllara düşürdü. Ancak yine de zaman zaman çiftin Asmalımescit sokaklarında birbirlerine küs gezmeleri de objektiflerden kaçmadı.

Onur Ünlü Kimdir?

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den Şaşırtan Karar!

Geçtiğimiz aylarda birlikte çekildikleri fotoğrafla sosyal medyayı sallayan Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü yeniden tepkiler ve eleştirilerin  odağında kalmıştı. Bu defa daha ciddi bir kararla gündemde olan çiftin evlilik arifesinde olduğu iddia ediliyor. İddialara göre ünlü yönetmen geçtiğimiz günlerde Hazar Ergüçlü’ye evlenme teklifi etmiş. Bu soru karşısında mutluluktan havalara uçan ünlü oyuncuda bu teklifi kabul etmiş. Söz konusu iddialar hakkında henüz çiftten bir açıklama gelmedi ancak yine de iddialar doğruysa çifte bizde mutluluklar diliyoruz.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler