Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 18. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cem'in Ani Ölümü Aileyi...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cem’in Ani Ölümü Aileyi Perişan Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 18. yeni bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesi oluşan dizinin final kararına izleyicilerden tepkiler büyüyor. Dizi 18. final bölümüyle 19 Ekim Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin final bölümü fragmanında; Evde çıkan yangın sonrasında Cem, Beste’yi kurtarmaya çalışıyor. Cem’in ani ölümü aileyi perişan ediyor. Beste, babasının ölümünden kendisini sorumlu tutuyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Cem’in Ani Ölümü Aileyi Perişan Ediyor!

Bir Aile Hikayesi 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Evde yangın çıkıyor. Çocukları kurtarmak için Cem, kendisini ateşe atıyor. Yangın sonrasında hastaneye kaldırılan Cem’in aniden kalbi duruyor ve kurtarılamıyor. Beste ise tüm olanlardan kendisini suçlayıp, babasının ölümüne neden olduğunu düşünüp göz yaşı döküyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 18. bölüm 1. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, konser için İzmit’e gider ve çocuklarını yalnız bıraktığı için üzüntü duyar. Engin, Reyhan’ı sakinleştirmeye çalışırken onu öpmeye çalışır. Cem ise alkollü bir şekilde oraya gidip Reyhan’a süpriz yapmak ister. Ama Engin’in bu yaptığını öğrendikten sonra kendisini tutamayıp onu yumruklar. Uzun zamandır alkol sorunu yaşayan Cem’in alkollü olduğunu anlayan Reyhan, onu bu yaptığı için affetmez.

Beste ile Erdem’in ilişkisi iyi bir şekilde devam eder. Erdem, Beste’ye yeni işinden memnun olup olmadığını sorar. O da aslında pek memnun olmadığını, çocukluğundan beri hep hayalinin şarkı söylemek olduğunu anlatır. Beste vokalist arandığı ilanı görür. Erdem’in de desteğiyle seçmelere gider. Son anda vazgeçip elemelere katılmak istemez ama Erdem, bir aday daha olduğunu söyler ve Beste sahneye çıkıp şarkısını söyler.

Nil ile 10 yıl aradan sonra bir araya gelen Berk tekrar tiyatro oyununu hayata geçirir. Bu sefer ne olursa olsun sahneyi terk etmeyeceğine söz verir. Nil’de onu izlemeye gelir. Öte yandan, Şakir fenalaşır ve Mahur’un kollarında son nefesini verir. Mahur, babasının cenazesini memleketinde gömer. İkinci defa babasını kaybetmenin acısını yaşayan Mahur, gözyaşları içerisinde onu son yolculuğuna uğurlar.

 Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mahur İkinci Kez Baba Acısı Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler