Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mahur İkinci Kez Baba...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mahur İkinci Kez Baba Acısı Yaşıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 17. son bölümüyle izleyicileri ağlattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şakir, herkesle vedalaştıktan sonra Mahur’la birlikte memleketi olan Kars’a gitmek için yola çıkıyorlar. Baba oğul uzun bir yolculuğun ardından oraya varıyorlar. Yörenin yemeklerini yeyip ziyaretlerde bulunurlar. Hatta Şakir saz çalar Mahur’da oynuyor. Aniden hastalanan Şakir’i Mahur hastaneye yetiştiriyor. Mahur ikinci kez baba acısı yaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Mahur İkinci Kez Baba Acısı Yaşıyor!

Bir Aile Hikayesi 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nil, Berk’e dönmeye karar veriyor. Berk ise onu bir daha rahatsız etmemek için kendi kendine söz vermişti. Karşısında Nil’i görünce mutluluktan havaya uçar. İki eski karı koca 10 yıl aradan sonra tekrar birlikte olmak ve birbirlerini bir daha üzmemek için söz verirler. Berk tiyatro sahnesine geri döner.

BİR AİLE HİKAYESİ 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyhan, konser için İzmit’e gidince çocuklarını bırakıp oraya gittiği için üzülür. Engin onu rahatlatmak için teselli ederken Reyhan’ı öpmeye çalışır. Cem ise oraya gidip Reyhan’a süpriz yapmak istemiştir. Engin’in bu yaptığını öğrendikten sonra kendisini tutamayıp onu yumruklar. Uzun zamandır alkol sorunu yaşayan Cem’in alkollü olduğunu anlayan Reyhan, onu bu yaptığı için affetmez.

Beste ile Erdem’in ilişkisi iyi gider. Erdem, Beste’nin yeni işinden memnun olup olmadığını sorar. O da aslında pek memnun olmadığını söyler. Çocukluğundan beri şarkı söylemek isteyen Beste vokalist arandığı ilanı görür. Erdem’in de desteğiyle seçmelere gider. Son anda vazgeçip elemelere katılmak istemez ama Erdem, bir aday daha olduğunu söyler ve Beste sahneye çıkıp şarkısını söyler.

Nil ile 10 yıl aradan sonra bir araya gelen Berk tekrar tiyatro oyununu hayata geçirir. Bu sefer ne olursa olsun sahneyi terk etmeyeceğine söz verir. Nil’de onu izlemeye gelir. Öte yandan, Şakir fenalaşır ve Mahur’un kollarında son nefesini verir. Mahur, babasının cenazesini memleketine gömer. İkinci defa babasını kaybetmenin acısını yaşayan Mahur, gözyaşları içerisinde onu son yolculuğuna uğurlar.

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şakir Son Nefesini Memleketinde Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler