Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut, Dünya Kız Çocukları Günü Kutlamalarına Tepki Gösterdi

İlgili Postlar

Talat Bulut, Dünya Kız Çocukları Günü Kutlamalarına Tepki Gösterdi

Geçtiğimiz dönemlerde taciz iddialarıyla Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen usta sanatçı Talat Bulut, Dünya Kız Çocukları Günü adı altında yapılan paylaşımları eleştiri yağmuruna tuttu. Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu olan Talat Bulut, Dünya Kız Çocukları Günü kutlamalarına neden bu kadar tepki gösterdi? Tüm detaylar Haberimizde..

Talat Bulut’tan Taciz İddialarına Karşı Misilleme!

Talat Bulut’dan Dünya Kız Çocukları Günü Kutlamalarına Tepki Geldi!..

Türkiye’nin usta sanatçılarına arasında olan Talat Bulut, Instagram sayfasından bir paylaşım gerçekleştirdi. Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde pekçok ünlünün de kutladığı Dünya Kız Çocukları Günü’nde yapılan paylaşımlarını eleştirdi. Talat Bulut’un tepkisinde pek çok takipçisinden de destek geldi.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut: “Senin Oğlun Varsa Ne Yapacaksın?

Talat Bulut yaptığı paylaşımda;

“Ah şu popüler kültür ah sen nelere kadirsin. Dün herkes sosyal medyada Dünya Kız Çocukları Günü adı altında paylaşımlarda bulundu. Dünya Erke Çocuk Günü yok. Senin bir de oğlun varsa ne yapacaksın? Nedir bu cinsiyet ayrımcılığı arkadaşlar? Bunlar var ya klavye delikanlıların en babalarından yoksa analarından mı demeliyim? Ya kardeşim “Kül yutmam diyorsun ama mangal boynundan hiç düşmüyor. Gelin şu tüketime yönelik gün kodlamalarından vazgeçelim. İnsan olmayı öğrenelim. Böyle paylaşımlar yapalım. Toplumsal kaynaşma eylemimiz bunun üzerine kurulsun” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Talat Bulut Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler