Ana SayfaDedikoduTalat Bulut'tan Taciz İddialarına Karşı Misilleme!

İlgili Postlar

Talat Bulut’tan Taciz İddialarına Karşı Misilleme!

Talat Bulut’tan Taciz İddialarına Karşı Misilleme! Talat Bulut taciz iddialarına 100 bin TL’lik dava açtı.

Yasak Elma dizisinde başrol olan Talat Bulut set ekibinde bulunan Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Mahkemenin taciz iddiasına takipsizlik kararı vermesinin ardından Talat Bulut 100 bin TL’lik tazminat davası açarak misillemede bulundu. İddiaların sahibi Özge Ş. ise ilk duruşmada davanın reddini talep etti.

Hande Ataizi: Talat Bulut Normal Bir Adam Değil!

 Talat Bulut 100 bin TL Tazminat Davası Açtı

Yasak Elma dizisinde başrol üstlenen Talat Bulut dizi setinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş. isimli genç kızı taciz ettiği iddia edilmiş ve Özge Ş. suç duyurusunda bulunmuştu. Mahkemenin olaya ilişkşn takipsizlik kararı vermesi sonucu Talat Bulut, Özge Ş. hakkında 100 bin TL’lik tazminat davası açtı. Büyükçekmece 5. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen duruşmada tarafların avukatları ve Özge Ş. hazır bulundu.

Duruşmada konuşan Bulut’un avukatı Ekim Su Küfteoğlu, tazminat davasının kabulünü talep etti. Avukat Küfteoğlu, müvekkili Talat Bulut’un tanınmış bir oyuncu olduğunu söyledi ve “Özge Ş. müvekkilimin kendisini dudağından öptüğüne dair iddialarda bulunmaktadır. Soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verilmiştir. Karşı taraf ile sulh olma ihtimalimiz yoktur” şeklinde konuştu. Özge Ş.’nin avukatı ise beyanda bulunmak için süre talep edip duruşmada söz verilen Özge Ş. ise hiçbir programa çıkmadığını ve sadece bir kanala röportaj verdiğini ve bunun da şikayet sonrası gerçekleştiğini dile getirdi ve davanın reddini talep etti. Ardından mahkeme tarafların beyanda bulunması için süre verip duruşmayı erteleme kararı verdi.

Talat Bulut Hakkında Çıkan Asılsız Haberlere İsyan Etti Bir Video İle Cevap Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler