Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay Çocuklarını Demet Şener'den Aldı!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay Çocuklarını Demet Şener’den Aldı!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında nafaka davasında karşı karşıya gelmişti. İbrahim Kutluay’la ihanet nedeniyle ayrılan Demet Şener ise aşkı Cenk Küpeli’de bularak geçtiğimiz haftalarda dünya evine girdi. İkili arasında yaşanan gelişmeler ise her geçen gün ilginçleşmeye başladı. İbrahim Kutluay çocuklarını Demet Şener’den aldı.

Cenk Küpeli ve Demet Şener Evliliğinde Neler Oldu?

Çiftin mutlu gününde gözlerden kaçmayan en büyük nokta ise Cenk Küpeli’nin ailesinin orada bulunmamasıydı. Bunun üzerine Demet Şener’in Cenk Küpeli’nin ailesi tarafından onay görmediği yönünde çıkan haberler çift tarafından sert bir tepkiyle yanıtlanmış ve Küpeli, evlenmeye ani bir karar verdiklerini ailesinin de geç haberdar olduğu için katılamadığını dile getirmişti. Ancak bir diğer önemli detay ise, düğünde Demet Şener’in çocuklarının da bulunmamasıydı.

Demet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia…

İbrahim Kutluay Avni Küpeli’yi Mi Aradı?

Düğünde Cenk Küpeli’nin ailesinin bulunmaması ile ilgili şaşırtıcı iddialardan bir tanesi ise, düğün öncesinde İbrahim Kutluay’ın, Cenk Küpeli’nin babası Avni Küpeli’yi aradığı yönünde. Bir magazin programında bahsedilen iddiaya göre, İbrahim Kutluay nikahtan önce Avni Küpeli’yi arayarak “Ben yandım, oğlunda yanmasın” uyarısında bulundu.

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay Çocuklarını Demet Şener’den Aldı!

Cenk Küpeli ve Demet Şener‘in evliliğinde, Şener’in Kutluay’dan olan çocuklarının olmaması da son derece dikkat çekmişti. Olayın perde arkası ise bugün ortaya çıktı. İbrahim Kutluay, Bodrum’a tatile giderken çocukları da yanında götürmüş. İbrahim Kutluay’ın çocukları yanında götürmesinin nedeni, çocukların bu düğünde bulunmasını istemediğinden mi, yoksa çiftin rahat bir düğün ve balayı dönemi geçirmesi için mi olduğu ise akılları kurcalayan sorunlar arasında.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler