Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi: Talat Bulut Normal Bir Adam Değil!

İlgili Postlar

Hande Ataizi: Talat Bulut Normal Bir Adam Değil!

Hande Ataizi: Talat Bulut normal bir adam değil! Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına özel bir röportaj veren ünlü oyuncu Hande Ataizi, Talat Bulut hakkında şok ifadeler kullandı. 19 yıl önce Melekler Evi adlı dizinin setinde Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia eden Hande Ataizi, Yasak Elma dizisinde rol alacağı haberlerine cevap verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hande Ataizi Yasak Elma Dizisinde Rol Alacağı İddilar İçin Bakın Neler Söyledi?

Hande Ataizi: Talat Bulut normal bir adam değil!

Hande Ataizi: Talat Bulut normal bir adam değil! Geçtiğimiz yıl oyuncu Talat Bulut’un Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Talat Bulut’un Kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddiasının ardından yargı süreci başlamış ve Hande Ataizi’nin 19 yıl önce Talat Bulut’un birlikte rol aldıkları Melekler Evi dizisinin setinde kendisini de taciz ettiği iddialarını akıllara getirmişti.

Son haftalarda çıkan Hande Ataizi’nin Talat Bulut’un başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinde rol alacağı haberlerinin ardından ünlü oyuncu 2. Sayfa programına özel bir röportaj verdi.

Hande Ataizi, 19 yıl önce Melekler Evi dizisinde birlikte rol aldığı Talat Bulun'un tacizine maruz kaldığını iddia etmişti.
Hande Ataizi, 19 yıl önce Melekler Evi dizisinde birlikte rol aldığı Talat Bulun’un tacizine maruz kaldığını iddia etmişti.

Hande Ataizi kimdir?

19 yıl önce yaşanmış bir şey beni çok fazla etkilemez

Kanal D ekranında yayınlanan 2. sayfa programına konuşan Hande Ataizi, Talat Bulut’un normal bir insan olmadığını iddia ederek şunları söyledi:

“Yasak Elma’dan bana teklif geldi. Zaten bunu Fatih Aksoy da televizyonda söyledi. Çok da güzel bir dizi, bana da uygun. Fakat bu olaylar tırmanınca herkes bir tedirgin oldu. Halbuki benim çok fazla alakam yok. Bu 19 yıl önce yaşanmış bir olaydı. “Bana Talat Bulut’la oynamak sizi rahatsız etmez mi” diye sorulduğunda “19 yıl önce yaşanmış bir şey beni çok fazla etkilemez” dedim ama “böyle bir şey yaşanmadı” demedim.

Talat Bulut normal bir adam değil, tuhaf tuhaf konuşuyor

En son olan taciz olayından sonra beni aradıkları zaman ben bunu dile getirmedim. Ama gazeteci arkadaşlar bu arşivlerde olduğu için doğal olarak “19 yıl önce buna da etmiş idi” diye haber yaptılar. Yoksa ben bir açıklama yapmadım. Talat Bulut normal bir adam değil. Tuhaf tuhaf konuşuyor. Beni neden katıyorsun. Benle olayın 19 yıl önce, gazeteciler yazmış, ben ağzımı açıp tek laf etmemişim. Neden Instagram’ına videolar koyup bana laf ediyorsun. Bana gelene kadar sette bir sürü kadın var onlar Talat Bulut’la neden konuşmuyor bunu sormak lazım.

19 yıl önce hiç böyle bir şey yaşanmamış, sanki adama iftira atılmış gibi bir durum olduğu için konuşuyorum. 19 yıl önce bunlar yaşandı. Ben profesyonelim, ben işimi yapıyorum. Beni böyle şeyler tabir caizse beni bağlamaz. Ben kişisel çatışmaları sete sokmam ama yine yaranamadık. Efendi olayım, bazı şeylerin üstünü kapatayım dedim ama yine olmadı. Demek ki bazı şeyleri çok açık ve net söylemek gerekiyor ki insanlar haddini bilsinler.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler