Ana SayfaÜnlülerBarış Pınar Harekatı Hakkında Paylaşım Yapan Tarkan'a Halktan Büyük Tepki

İlgili Postlar

Barış Pınar Harekatı Hakkında Paylaşım Yapan Tarkan’a Halktan Büyük Tepki

Türkiye’nin Megastar Tarkan, gümdemin en çok konuşulan Barış Pınarı Harekatı hakkında ilk paylaşımını gerçekleştirdi. Fakat Tarkan sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı. Eleştirilerin sebebi neydi? Tüm detaylar Haberimizde..

Megastar Tarkan Harbiye’den Kazandığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Tarkan’a Halktan Büyük Tepki Oluştu!..

Suriye ile ortaklaşa başlatılan Barış Pınarı Harekatı, 3 gündür Türkiye gündemini meşgul eden olayalar arasında geliyor. Tüm Türkiye’nin tek vücut olup kalbinin Mehmetçiklerin yanında attığı bu olağan üstü duruma karşı tüm sanatçılar seferber olup peşpeşe yaptıkları paylaşımların ardı arkası kesilmezken bir paylaşımda Tarkandan geldi.

Ünlü şarkıcı Tarkan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı anlamlı paylaşımla bugün gündem oldu.

Tarkan kimdir?

Tarkan: “Çok Üzgünüm.”

Barış Pınarı Harekatında şehit olan askerlerimiz ve vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı yayınlayan Tarkan  “Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve güç; yaralılar için acil şifalar dilerim.” ifadelerini kullanırken eleştirilerin ardı arkası kesilmedi.

“Geç Kaldın”

Fakat ünlü şarkıcının Barış Pınarı Harekatının üçüncü gününde bu paylaşım yapması çoğu sosyal medya kullanıclarının eleştirilerine sebeb verdi. Twitter kullanıcıları, ünlü şarkıcıyı “Geç kaldın” sözleriyle eleştiri yağmuruna tuttular.

İşte Tarka’nın Paylaşımına Yapılan Eleştirilerden Bazıları;

 

 

Tüm Tarkan Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler