Ana SayfaDizilerÇukur Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak?

İlgili Postlar

Çukur Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak?

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur 3. sezon 5. bölümü 14 ekim pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı merak edilirken dizinin yayın tarihinde bir değişiklik oldu. Çukur bu hafta ekranlarda olmayacak. Dizinin takipçileri bu hafta neden yayınlanmayacağını merak etmeye başladılar. Çukur bu hafta neden yayınlanmayacak? Detaylar haberimizde..

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak?

Çukur dizisi, TRT 1 ekranlarında 14 ekim pazartesi akşamı Türkiye- Fransa milli maçı olduğu için Show Tv flaş bir karar alarak dizinin o günkü bölümünü bir sonraki hafta 21 Ekim pazartesi günü yayınlanmak üzere erteledi.

Çukur 3. sezon 5. bölümden ilk sahne yayınlandı. Yamaç, mahalleliyi toplayıp onlara, bir karar verdiğini, İstanbul Çukur’un olana kadar, Çukur’un İstanbul’da olduğunu herkesin öğreneceğini söylüyor. Bu savaşta dürüstçe ve mertçe yanlarında olmayı becerenler bu savaştan sağ çıkacağını söyleyip sandalyenin üzerine çıkarak bunun bir savaş ilanı olduğunu haykırıyor.

https://youtu.be/J9XRrawGxMA

ÇUKUR 3. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Akın Yamaç’ın öldüğünü zannediyor. Ama, birisi Yamaç yaralıyken onu arabadan çıkartıp, arabanın benzin deposuna ateşleyip havaya uçurduktan sonra onu alıp Cumali’nin gizlendiği evin önüne bırakıyor. Cumali, yaralı kardeşini içeri alıp, tanıdığı alkolik bir doktoru çağırıp Yamaç’ı tedavi ettiriyor. Eski doktor, Yamaç’ı iyileştirmeyi başarıyor. Akın’la Azer, Yamaç’tan kurtulduklarını zannedip hapisteki Koçovalı erkekleri hapiste dövdürmek için plan yaparlar ve dövdürürler. Saldırıda Emmi’de dayak yer hatta hafızasını kaybeder. Yamaç, Efsun’a babasının katili kendisi olmadığını tekrar yanına geleceğini söyleyip söz vermişti.

Kendine gelen Yamaç, Efsun’a verdiği söz aklına gelir. Vartolu’da hapiste dayak yer ve hücreye kapatılır. Yamaç, akıl hastanesinde gördüğü kızı dans ederken görür. Ortada müzik yokken oynayan kıza herkes şaşkınlıkla bakarken Yamaç’ın da kulağına müzik gelir ve birlikte erik dalı oynamaya başlarlar. Yamaç, kardeşlerini hapishanede ziyarete gider. Kimseyle görüşmeyen Vartolu Yamaç’ın geldiğini duyunca çıkar ve görüşürler. Yamaç, mahalleye gidip babasının tezgahının başına geçer. Akın amcasını sağ olarak görünce şok olur. Aliço’nun telefonuna bıraktığı mesajı dinleyen Yamaç, onun yaşadığını öğrenir ve çok mutlu olur.

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç Savaş İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler