Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti

Geçtiğimiz günlerde yasak aşk olarak gündeme gelen Aslı İşler ve Kenan Doğulu haklarında çıkan bu habere açıklık getirerek, iddiaları yalanlamıştı. Harbiye’de konser veren Kenan Doğulu konserinde Aslı İşler’in en ön sırada izlemesi dikkatlerden kaçmadı. Tüm detaylar haberimizde…

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

Kenan Doğulu’yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti

Beren Saat ve Kenan Doğulu Cephesinde Kim Haklı?

Beren Saat ile evliliğinde kara bulutların dolaştığı Kenan Doğulu’nun adının Aslı İşler ile anılması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberlerin çıkmasının ardından Aslı İşler’den konuyla alakalı yanıt gecikmemişti. Aslı İşler,”Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, ‘iddia edildi’ denilerek çıkan haberler asılsızdır” açıklamasıyla iddialara son noktayı koymuştu.

Harbiye Açıkhava’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Doğulu’nun yaklaşık 5 bin kişinin geldiği konserinde Aslı İşler detayı gözlerden kaçmadı. Siyah şapkasıyla dikkatleri üzerine çeken Aslı İşler, iddialara göre tüm gece telefonu elinden bırakmadı.

Aslı İşler Kimdir?

Kenan Doğulu'yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti
Kenan Doğulu’yla Adı Anılan Aslı İşler Ünlü Şarkıcının Konserine Gitti

Şehitlerimizi Andı

Ünlü şarkıcı Doğulu, “Barış Pınarı Harekatı”nda mücadele eden Mehmetçiklerimiz’i unutmadı. “Bir Türk dünyaya bedel. Bir Mehmetçik, dünyanın tüm ordularına bedel” diyerek şehitlerimizi andı. Bu sözleriyle alkış alan Doğulu, dev Türk bayrağı önünde 10. Yıl Marşı’nı binlerce hayranıyla söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler