Ana SayfaDedikoduDilber Ay'ın Mezarı Açılıyor!

İlgili Postlar

Dilber Ay’ın Mezarı Açılıyor!

Müzik dünyasının usta isimlerinden Dilber Ay’ın ölümü sanat camiasını çok üzmüştü. Dilber Ay’ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi. Tüm detaylar haberimizde…

Dilber Ay’ın Çocukları Miras Yüzünden Birbirine Girdi

İbrahim Karakaş Dilber Ay’ın Kalp Krizinden Ölmediğini Açıkladı

Ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğan Dilber Ay’ın oğlu ve kızı miras yüzünden birbirine girdi. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Dilber Ay’ın kızı Filiz, nüfusta annelerinin üzerine kayıtlı olmadığını söyleyerek mirastan yararlanmak istediğini anlattı. Dilber Ay’ın eşi İbrahim Karakaş’ın mirastan kendilerine pay vermediklerini iddia eden Filiz, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.

Dilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

İbrahim Bey’i hakkındaki suçlamalara yanıt vermek amacıyla telefonla yayına bağlanarak, “Dilber Ay rahmetli oldu, ertesi gün ben bunları topladım. ‘Bakın yavrularım ben sizin babanınızım. Acı bizim acımız bizden başka kimse yanmaz’ dedim. Ben koskoca Dilber Ay’ı kaybettim. Bana 22 senedir baba diyordu şimdi abi diyor. Ne abisi hayırdı? Dilber Ay öldükten iki gün sonra bana abi demeye başladılar. Ben onlara babalık yaptım. Miras Ümit’in o bölüştürecek ben değil.” açıklamasını yaptı.

Dilber Ay’ın Mezarı Açılıyor!

Dilber Ay Kimdir?

Canlı yayında tartışmaların ardından, Dilber Ay’ın oğlu da telefonlar bağlanarak kendini savundu. Ona kalan mirasın hak olmadığıı ve kardeşleriyle paylaşacağının altını çizse de,  Nüfusta annesinin üzerinde kayıtlı olmadığını ve mirastan yararlanmak isteyen Ay’ın kızı, annesinin mezarını açtırmaya karar verdi. Dilber Ay’ın mezarının açılacak olması tüm herkesi derinden etkiledi.

Dilber Ay'ın Mezarı Açılıyor!
Dilber Ay’ın Mezarı Açılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler