Ana SayfaDizilerKuzgun 21. Son Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Dila İle Kuzgun Sonunda Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 21. Son Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Dila İle Kuzgun Sonunda Kavuşuyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun 21. bölümüyle final yaptı. Dizinin final bölümünde; Kuzgun, Dila’nın kendisi üzerinden tehdit edilip evlenmeye zorlandığını anlıyor. Ferman’la Dila’nın düğün hazırlıkları başlar. Ama Dila Kuzgun’un Behram’ı öldürdüğü silahı Ferman’ın kasasından almanın derdindedir. Silahı almayı başarır ve Ferman’la evlenmeyeceğini söyler. Ali, Kuzgun’u arayıp Dila’yı yalnız bırakmamasını söyler. Kuzgun Dila’yı bulur ve bir daha eline silahı almayacağı için söz verir.Dila ile Kuzgun sonunda kavuşuyor

Çarşamba Dizileri 2019

Dila İle Kuzgun Sonunda Kavuşuyor!

Kuzgun, Güneş’e oranın onun için güvenli olmadığını söyleyip gitmesini ister. Güneş, onun yanındayken kimsenin kendisine bir şey yapamayacağını söyler ama Kuzgun gitmesini yineler. Güneş, eve gelir ve intihar etmek ister ama yapamaz. Annesinden ve Ferman’dan yardım ister. Onlarda Güneş’i tedavi olması için bir kliniğe yatırırlar.

KUZGUN 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Meryem’in yanına gidip ona mektup olayını bildiğini anlatır. Kumru ise Fırat’ın kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır. Kartal, aslında abisini  korumak için Ferman’ın yanında çalışmaya başlamıştır. Onun telefonuna bir program indirirken kameralara yakalanır. Abisine tuzak kurulduğunu öğrenen Kartal, Kuzgun’a gideceği görüşmeye gitmemesini söyler. Kuzgun, Kartal’a sarılıp kendisini koruduğu için mutlu olduğunu söyler.

Kuzgun, Sarı Cevdet ve adamlarıyla görüşüp çıktıktan sonra daha önceden yerleştirdiği bomba patlatarak hepsinden kurtulmuş olur. Düğün hazırlıkları devam ederken Dila, Ferman’ın kasasındaki silahı ve video kaydını almayı başarır. Dila, Ferman’a onunla evlenmekten vazgeçtiğini söyler. Daha sonra abisiyle buluşup Ferman’ı terk ettiğini, Seda’yı da rahat bırakmasını kimle birlikte olmak istiyorsa izin vermesini ister ve gider. Ali, Kuzgun’u arayıp Dila’nın yanında olmasını söyler.

Kuzgun, Dila’yı bulur ve bir daha eline silah almayacağına söz verir. Fırat, aynı anda hem Ferman’a hemde Kuzgun’a mesaj atar. Kuzgun’a babasının katiliyle karşılaşacağı yeri yazar. Ferman’a da bir kardeşi olduğunu yazar. Ferman, teyzesinden Kuzgnu’un kardeşi olduğunu öğrenir. Kuzgun ve Ferman, karşı karşıya gelirler. Kuzgun, artık intikam peşinde olmayacağını söyler. Dila ile birlikte el ele oradan ayrılırlar. Kuzgun’la Dila’nın ağacın altında nikahları kıyılır.

Kuzgun 21. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ferman Bir Kardeşi Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler