Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım: Kanırta Kanırta Piyasadan Sileceğiz!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım: Kanırta Kanırta Piyasadan Sileceğiz!

Sinirlendiğinde sivri diliyle ortalığı yerinden oynatan başarılı şarkıcı Yeşim Salkım geçtiğimiz günlerde Kartal Anatolium Marmara Avm’de dinleyicileriyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelenlere harika bir müzik şöleni sunan Yeşim Salkım yeni nesil şarkıcılara ve sesine güvenmeyenlere gönderme yaptı. Kendisine sorulan bir soru karşısında sinirlenen Yeşim Salkım” Kanırta Kanırta piyasadan sileceğiz.” açıklamasını yaptı. İşte Salkım’ın o açıklamaları;

Haksızlığa Gelemiyor

Ünlüler dünyasının en dobra isimlerinden olan Yeşim Salkım bu zamana kadar sert sözleriyle pek çok kez gündeme geldi. Yaptığı yorumun üzerine söylenecek söz bırakmayan ünlü şarkıcının en dayanamadığı noktalardan biri ise haksızlık. Kendisine ya da bir yakına yapılan haksızlığa şahit olan Yeşim Salkım, yaptığı yorumlarla gündeme de damgasını vuruyor.

Şarkıları Hala Çok Seviliyor

90’lar döneminin önemli sanatçıları arasında olan Yeşim Salkım’ın eski yorumladığı parçalar hala güncelliğini koruyor. Ölümsüz eserler vermeyi başaran şarkıcılar arasında olan Salkım yıllara meydan okuyan güzelliği ve güçlü sesiyle sahnelerin tozunu attırmaya devam ediyor.

Yeşim Salkım: Kanırta Kanırta Piyasadan Sileceğiz!

Cumartesi günü Kartal Anatolium Marmara Avm’de dinleyicileriyle buluşan Yeşim Salkım‘ın konserine sevenlerinden ilgi yoğundu. Ön sıralardan kendisine yöneltilen “Playback mi yapıyorsunuz?” sorusuna “Cd’den çalmıyoruz, cd’den çalsak burada bir vantilatör, 2 tane de dansçı olur!” yanıtını veren Salkım “Ben cd’den okumaya karşı olduğum için böyle kanırta kanırta hepsini piyasadan sileceğiz. Biz canlı söyleyenler, 30 yıldır canlı söylüyoruz” açıklamasını yaptı.

Yeşim Salkım Kimdir?

Yeşim Salkım: Kanırta Kanırta Piyasadan Sileceğiz!
Yeşim Salkım Konseri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler