Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa: Sahnede Mütevazı Olamıyorum!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa: Sahnede Mütevazı Olamıyorum!

Başarılı çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nilay Dorsa, geçtiğimiz gün yine verdiği bir konserle sevenleriyle buluştu. Son  dönemlerde sahnelerin aranan ismi haline gelmeyi başaran başarılı şarkıcı konserinde dinleyicileriyle samimi anlar paylaştı. Konserinde açıklamalar yapan Nilay Dorsa “Sahnede mütevazı olamıyorum” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu.

Hızlı Yükselişine Övgü Yağdı

Çıkardığı single albümleriyle kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Nilay Dorsa başarısıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Yaz aylarında yoğun bir konser programına sahip olan Dorsa bu başarısından ve sahnede şarkılarının tkerar tekrar istenmesinden oldukça mutlu olduğunu dile getirmişti.

Nilay Dorsa’nın Bodrum İstanbul Trafiği

İşine Aşık

Başarısıyla adından büyük bir övgüyle bahsettiren Nilay Dorsa yaz aylarında “Caka” adını verdiği yeni parçasını sevenlerinin beğenisine sunmuştu. Başarısından memnun olan Dorsa”İşimle mutluyum bana başarıyı ve hayattan en büyük beklentilerimi işim veriyor, işime aşığım, beni alkışlayanları seviyorum, benim için bu büyük mutluluk, en güzel aşkı işimle yaşıyorum” açıklamasını yapmıştı.

Nilay Dorsa: Sahnede Mütevazı Olamıyorum!

Yazın çıkardığı “Caka” isimli parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Nilay Dorsa müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni projeler için çoktan çalışmaya başlayan Dorsa geçtiğimiz gün dinleyicileriyle buluştu. Kostümü, sahnedeki duruşu ve repertuvarıyla, kendisini izlemeye gelenleri büyüleyen Nilay Dorsa Sahnede kimlik değiştiriyorum, ruh olarak ben gidiyorum başka biri geliyor. Sahnede havalı olmayı seviyorum, benim izleyicimde bunu seviyor, sahnede mütevazı olamıyorum” açıklamasını yaptı.

Nilay Dorsa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler