Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Ayrılık Sonrası İlk Paylaşım Geldi!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Ayrılık Sonrası İlk Paylaşım Geldi!

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli ve Komedyen Cem Yılmaz çiftinin ani ayrılığı, Magazin Haberleride bomba etkisi yaratmıştı. Ayrılığa ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapmayan Defne Samyeli’den bugün ayrılık sonrası ilk paylaşımını gerçekleştirdi. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

Defne Samyeli’den Ayrılık Sonrası İlk Paylaşım Geldi!

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkilerinin başladığı haberi hem tüm Türkiye’yi  şaşırtmış hem de ünlü çiftin hayranlarını çok sevindirmişti. En uyumlu çiftler arasında görülen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın birlikteliklerinin evliliğe doğru gitmesi bekleniyordu ki ünlü çiftten ayrılık haberi çıktı.

Defne Samyeli: “Konuşmak İstemiyorum!”

Dedikodulara göre, ilk yaptığı şey Levent’te, Cem Yılmaz’la birlikte oturduğu evden ayrılmak olan  Defne Samyeli’den, ayrılık sonrası Etiler’de görüntülendi ve ayrılık hakkında sorulan sorulara “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” ifadeleriyle cevap veren Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yayınladığı siyah saten dekolteli  bluzuyla oldukça beğeni topladı.

Cem Yılmaz Kimdir?

”Güzel İstanbul”

Ayrılık nedeni arasında kıskançlık olduğu iddia edilen ve bayağı üzgün olduğu konuşulan Defne Samyeli, ”Güzel İstanbul” mesajıyla bugün ilk hikayesini paylaştı.

Defne Samyeli Kimdir?

İşte Defne Samyeli’nin Ayrılık Sonrası İlk Paylaşımı;

cem-yilmaz-la-iliskisi-biten-defne-samyeli-nden-716168_6517_6_b

Tüm Defne Samyeli Ve Cem Yılmaz Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler