Ana SayfaDedikoduSibel Arna’nın Kanalına Konuk Olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan Bomba Açıklamalar!...

İlgili Postlar

Sibel Arna’nın Kanalına Konuk Olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan Bomba Açıklamalar!…

Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube kanalına konuk olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, ilişkilerinin nasıl başladığını açıkladı. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan ilişkileri hakkında bomba açıklamalar!…

pınar-altug-sibel-arna-yagmur-atacan

Pınar Altuğ; “Soyunma odama girip, dudaklarıma yapıştı!”

Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube kanalına konuk olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, ilişkilerinin nasıl başladığını açıkladı. Pınar Altuğ verilen sorulara karşılık şu cevabı vermiştir; “13 yıl önce ‘İlk Aşkım’ adlı dizide birbirimizile karşılaştık” ifadesini kullandı. Pınar Altuğ’un üvey oğlunu oynayan Yağmur Atacan aşkını itiraf etmek için Pınar Altuğ’unun soyunma odasına girmiştir. Bu durumu özetle açıklayan Pınar Altuğ; “Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13 yıl oldu.” ifadelerini kullandı.

Sibel Arna’nın Kanalına Konuk Olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’dan Bomba Açıklamalar!…

Gazeteci Sibel Arna’nın, “Sibel Arna ile Sırrı Nedir” ismini verdiği youtube programında Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin ilişkileri hakkında konuştu. Set arası Pınar Altuğ’unun soyunma odasına giren Yağmur Atacan onu direkt olarak öptüğünü iddia etti. o günden sonra yaş farkını konuşmamışlardır. İlişkileri gizlide olsa sürdürmüşlerdir. Yaş farkı için sorulan soruda çiftten samimi açıklama geldi:

Pınar Altuğ: “Biz hiç bir zaman aramızdaki yaş farkını konuşmadık ki. Bir tek ilk yıllar Yağmur yaşını bana bir yaş fazla söyledi. Sekiz ile dokuz arasında ne fark varsa…”

Yağmur Atacan: “Kızım ben arayı kapatmaya gönüllüyüm. Geçen biri sordu hatta, şu anki yaş farkınız kaç dedi. Abiye o değişmez dedim ama ben kapatacağım.”

Pınar Altuğ: “Tanıştığımızda Yağmur 23 yaşındaydı, şimdi 36 oldu, Ben 32 yaşındaydım 45 oldum. Ama iyi ki aramızda o 9 yaş var. Yağmur o kadar bilmiş ki benimle aynı yaşta olduğunu düşünemiyorum.”

Yağmur Atacan: “Sokakta beni görüp ay ne kısaymış’sın diyorlar. Benim “ben uzunum” diye bir beyanatım olmadı ki. Ya da gelip ‘gerçekten de çok küçük duruyorsun’ diyorlar, televizyonda küçük normalde büyük gibi bir durum yok ki” ifadelerini kullanmıştır.

Yağmur Atacan: “Bana gelmişler diyorlar ki sen karı parası Yiyorsun böyle bir algı var işte, halbuki ben de çalışıyorum.” ifadelerini kullanan Yağmur Atacan pozitif oluşuyla cevapları vermiştir.

Gazeteci Sibel Arna’nın açıklaması da “Yağmur Atacan çok uzun süredir ekranlardan uzak olduğu için herkesin onun çalışmadığını düşündüğünü, dahası karı parası yiyor dediğini söylüyor. Oysaki durum çok farklı Yağmur çok başarılı bir iş insanı. Kediler ve köpeklerin mamadan tasmaya bütün ihtiyaçlarını ithal ettikleri bir markası var. Aynı zamanda Pınar’ın tekne çarşaf ve aksesuarları yaptığı şirketinin ve mücevher markasının da muhabesel işleri Yağmur’un sorumluluğunda.” diyerek herkesin algısını kırmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler