Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Agah Cemre'yi Nedim'e Mi Götürüyor?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Agah Cemre’yi Nedim’e Mi Götürüyor?

Zalim İstanbul dizisi büyük bir merakla beklenen 16. yeni bölümü ile 28 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, aileyi toplayıp Nedim’i tedavi için Londra’ya gönderdiğini söyler ama göndermez. Nedim’i bir eve yerleştirip orada tedavi ettirmeye devam eder. Ceren’in karnındaki çocuğun kendisinden olduğu ortaya çıkarsa diyen Cenk, Ceren’le konuşmaya gider. Agah, adamlarından Cemre’yi getirmesini ister. Cemre, nereye götürüldüğüne anlam veremez. Gittiği yere varında karşısında Agah beyi bulur. Agah Cemre’yi Nedim’e mi götürüyor?

Pazartesi Dizileri 2019

Agah Cemre’yi Nedim’e Mi Götürüyor?

Zalim İstanbul 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Seher, Ceren’in karnındaki çocuğa Agah beyin babalık testi yaptığını öğrenir. Agah, Cenk’e Ceren’in karnındaki bebeğe babalık testi yaptırdığını Nedim’den de kan aldıklarını söyler. Agah’ın içine düşen şüphe Seher’in içine de düşmüştür. Cenk, bebeğin babasının kendisi olduğu ortaya çıkarsa ne yapacak? Cemre, götürüldüğü yerde Agah beyi görür. Agah, ona Nedim’i iyileştirmeye çalıştığını söyler. Nedim’e bir misafiri olduğunu söyleyen Agah, ona Cemre’yi mi getirdi.

işte Zalim İstanbul 16. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/Fs-oG_qorhI

ZALİM İSTANBUL 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceren ile babaannesi eşyalarıyla birlikte konaktan dışarı atılıyor. Agah, Cemre ile Cenk’i yanlarına çağırıp onları affedip elini öptürüyor. Ceren ise babaannesiyle birlikte başka bir yere yerleştiriliyor. Agah, Ceren’e karnındaki çocuk doğana kadar o evde yaşayacaklarını söylüyor. Ceren, annesinin Agah beye o görüntüleri izlettirip kendisinin konaktan kovulmasına neden olmasını hazmedemiyor.

Agah, Şeniz’in tüm bunları bildiğini ve o görüntüleri kasasında sakladığını öğrenince ona karşı da mesafeli davranmaya başlıyor. Cemre ile Cenk aynı yatak odasında yatıyor. Cenk sandalye de Cemre ise yatakta yaptıkları evliliğin sonunun nereye varacağını düşünüyor. Cemre, sürekli uzaktan Nedim’i izliyor. Bunu fark eden Agah, onu bu konuda uyarıyor.

Agah, Ceren’in karnındaki bebek için babalık testi yaptırıyor. Ceren buna karşı çıksa da mecbur kalıyor. Cenk, ise sonucun ortaya çıkmasıyla ne yapacağını düşünmeye başlıyor. Cemre, Cenk’e Ceren ile aralarında ne geçtiğini soruyor. Cenk’te Cemre’ye Nedim’e karşı hissettiği şeyin ne olduğunu soruyor.

Zalim İstanbul 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Etrafında Dönen Dolapları Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler