Ana SayfaDizilerKadın 69. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Bahar Babalık Testi İçin Ceyda'ya Yardım...

İlgili Postlar

Kadın 69. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Bahar Babalık Testi İçin Ceyda’ya Yardım Ediyor!

Kadın dizisinin merakla beklenen 69. yeni bölümü 28 Ekim salı günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Doruk’un baba özlemiyle babasının şapkasını takması Bahar’ı duygulandırır. Ama Şirin’in üzerinde Sarp’ın gömleğiyle eşofmanını görünce çok sinirlenir. Ceyda, Şirin’in üzerinden onları çıkartmasını söyler. Nisan, Arif’in katil olduğunu öğrenince ona karşı cephe almaya başlıyor ve kapıyı yüzüne kapatıyor. Dizinin yeni fragmanında, Arda’nın babasının Emre çıkmamasına üzülen Ceyda’ya Bahar tekrar babalık testi yaptırması için yardım ediyor.

Salı Dizileri 2019

Bahar Ceyda’ya Yardım Ediyor!

Kadın dizisi 69. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Bahar, durumuna çok üzülür ve Emre’nin yaptırdığı testi tekrar yaptırmaya ona yardım etmek ister. Emre’nin saç teli gereklidir. Bahar, Emre’ye teşekkür etmek için yanına gidip sarılır ve omuzundan bir tel saçını almayı başarır. Doruk, Arif’le konuşuyor ve ondan ablası ile kendisini sevip sevmediğini soruyor. Arif’in sevdiğini söylemesinden sonra annesini sevip sevmediğini soruyor. Arif, bu soruya ne cevap verecek?

İşte Kadın 69, bölüm 3. fragmanı…

KADIN 68. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede olan Sarp’ın durumu gittikçe kötüye gider. Onu ikinci kez kaybetmekten korkan Bahar darmadağın olur. Annesinin ölümünü daha kabullenemeyen Bahar, bir de Sarp ölürse çocuklarına bunu nasıl anlatacağını düşünüp durur. Enver, Hatice’nin yokluğuna hala alışamaz ve onun hayaliyle konuşmaya başlar. Şirin, babasını kendi kendine konuşurken görür ve onun için endişelenmeye başlar. Bahar, Sarp’ın iyileşeceği günü iple çeker ancak annesinden sonra Sarp’ı da kaybetmiştir.

Bahar, Sarp’ın ölümünü duyduktan sonra yanına gelen Arif’i istemez.  Şirin’in çocuklara babalarının ve anneannelerinin ölme nedeninin Arif olduğunu söyler. Hatta annelerinin bir yalancı olduğunu bunu onlardan sakladığını söyler. Aradan 3 ay geçtikten sonra Bahar, tıpkı Sarp ile birlikte hayalini kurdukları kampı gerçekleştirmek üzere çocukları ve Enver ile birlikte doğa ile iç içe bir yere giderler.

Öte yandan Şirin ise Emre’nin yanında çalışmaya devam eder. Bahar, bu zor günleri atlatmak için zorlanır. Arif hapisten çıkar ve eve gelir. Babasının Sarp’ın oturduğu daireyi uygunsuz kişilere verdiğini öğrenir. Ceyda’nın hayatta tek güvendiği kişi Emre dir. Ancak Emre, oğlu için babalık testi yaptırır. Testin sonucunda Arda’nın babası olmadığını öğrenir.

Kadın 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çocuklar Da Sarp’ın Ölümünden Arif’i Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler