Ana SayfaDizilerKadın 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çocuklar Da Sarp'ın Ölümünden Arif'i Suçluyor!

İlgili Postlar

Kadın 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çocuklar Da Sarp’ın Ölümünden Arif’i Suçluyor!

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Kadın 68. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ceyda’nın çocuğunun babasının Emre olmadığı ortaya çıkıyor. Şirin, Doruk ve Nisan’a Arif’in köyde olmadığını hapiste olduğunu anneannelerini öldüren bir katil olduğunu söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Çocuklar da Sarp’ın ölümünden Arif’i suçluyor.

Salı Dizileri 2019

Çocuklar Da Sarp’ın Ölümünden Arif’i Suçluyor!

Kadın dizisinin 69. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doruk, babasının şapkasını takıp annesine gösteriyor. Şirin’de Sarp’ın gömleği ve eşofmanını giydiğini gören Bahar, üzülür. Ceyda, Şirin’i uyarır ve üzerindeki kıyafetleri çıkarttırır. Doruk, ablasına neden Arif’in yanına gitmediklerini sorunca onun, dikkat etmediği için babalarını ve anneannelerini öldürdüğünü söylüyor. Nisan, kapıya gelen Arif’in yüzüne kapıyı kapatıyor.

İşte Kadın 69. bölüm 1. fragmanı….

KADIN 68. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastanede olan Sarp’ın durumu gittikçe kötüye gider. Onu ikinci kez kaybetmekten korkan Bahar darmadağın olur. Annesinin ölümünü daha kabullenemeyen Bahar, bir de Sarp ölürse çocuklarına bunu nasıl anlatacağını düşünüp durur. Enver, Hatice’nin yokluğuna hala alışamaz ve onun hayaliyle konuşmaya başlar. Şirin, babasını kendi kendine konuşurken görür ve onun için endişelenmeye başlar.

Bahar, Sarp’ın iyileşeceği günü iple çeker ancak annesinden sonra Sarp’ı da kaybetmiştir. Bahar, Sarp’ın ölümünü duyduktan sonra yanına gelen Arif’i istemez.  Şirin’in çocuklara babalarının ve anneannelerinin ölme nedeninin Arif olduğunu söyler. Hatta annelerinin bir yalancı olduğunu bunu onlardan sakladığını söyler.

Aradan 3 ay geçtikten sonra Bahar, tıpkı Sarp ile birlikte hayalini kurdukları kampı gerçekleştirmek üzere çocukları ve Enver ile birlikte doğa ile iç içe bir yere giderler. Öte yandan Şirin ise Emre’nin yanında çalışmaya devam eder. Bahar, bu zor günleri atlatmak için zorlanır. Arif hapisten çıkar ve eve gelir. Babasının Sarp’ın oturduğu daireyi uygunsuz kişilere verdiğini öğrenir.

Oğlu ile yaşadığı tüm olumsuzluklara göğüs geren Ceyda’nın hayatta tek güvendiği kişi Emre dir. Ancak Emre, oğlu için babalık testi yaptırır. Testin sonucunda Arda’nın babası olmadığını öğrenir. Ceyda, şimdi ne yapacak? Arda’nın babası kim?

Kadın 68. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’e Diş Bileyliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler