Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 10. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının tartışmasız en çok izlenen yarışma programı 34. yeni bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef’te heyecan giderek artıyor. 13 yarışmacıdan bu hafta bir yarışmacı daha elenecek ve 12 yarışmacı kalacak. MasterChef’in son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı alan takım belli oldu. Dokunulmazlığı alamayan takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef 10. hafta eleme adayları belli oldu. İlk iki eleme adayı kimler?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

Mavi ve Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar. Şefler takımlardan İtalyan mutfağından beş çeşit makarna yapmalarını istediler. Takımlar neredeyse yemeklerin yarısını yapmışken, şeflerden duydukları sözler karşısında şok oldular. Süreler durdu ve takımların yerlerini değiştirmelerini söylediler. Takımlar yerlerini değiştirdi ancak adapte olmakta güçlük çektiler.

Süre bitti ve şefler takımların yaptığı makarnaların tadına bakmaya başladılar. En çok mavi takımın yaptığı yemekler beğenildi ve MasterCehf’in 10. hafta ilk dokunulmazlığın sahibi de Mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımın yarışmacıları eleme potasına girme tehlikesinden kurtulabilmek için bireysel dokunulmazlık yarışına girdiler. Şefler yarışmacıların yemeklerini tattılar ve en çok Mustafa’nın tabağını beğendiler. Böylelikle bireysel dokunulmazlığın sahibi Mustafa oldu. Mustafa, kendi takımından eleme adayı olarak F Batuhan’ı seçti.

Yarışmacılar ikinci eleme adayını belirlemek için oylamalarını yaptılar. Oylamada Alican ile Eda 4’er puan aldı. Eşitlik yaşandığı için takım kaptanı Yasin, ikisi arasından birini seçmek durumunda kaldı. Yasin’in seçimi Alican’dan yana oldu. Böylelikle MasterChef 10. hafta ilk eleme adayları da belirlenmiş oldu. Eleme potasına düşen isimler F Batuhan ve Alican oldu.

MasterChef’in bu akşam ki 35. bölümünde iki yarışmacı daha eleme potasına düşecek. Dört yarışmacı yaptıkları tabaklara göre değerlendirilecek ve içlerinden bir kişi yarışmaya veda edecek. 12 yarışmacı yarışmaya devam edecek. MasterChef’te heyecan git gide yükseliyor. Büyük finale sayılı haftalar kaldı. Bakalım bu senenin MasterChef birincisi kim olacak?

MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler