Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf Nalan'la Evlenmek Zorunda Mı...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf Nalan’la Evlenmek Zorunda Mı Kalacak?

Aşk Ağlatır merakla beklenen 8. yeni bölümüyle 27 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yusuf, Nalan’ı istemediğini ondan ayrılmak istediğini kesin bir dille konuşuyor. Ada Yusuf aşkı dolu dizgin giderken, Nalan yine yapıyor yapacağını. Mert’le de ilişkisi olan Nalan hamile olduğunu öğreniyor. Yusuf Nalan’la evlenmek zorunda mı kalacak?

Pazar Dizileri 2019

Yusuf Nalan’la Evlenmek Zorunda Mı Kalacak?

Aşk Ağlatır 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada, Nalan’ın hamile olduğunu öğreniyor. Yusuf, Ada’ya ondan asla ayrılmayacağını ve onu asla bırakmayacağını söylüyor. Nalan ise Yusuf’a tek gerçeğin kendisi ve karnındaki bebek olduğunu söyler. Yusuf, Ada’yı çok sevdiğini söyleyerek gözyaşı döker. Ada, Yusuf’a ayrılmaları gerektiğini onun bir bebeği olacağını söyleyip ona veda eder.

İşte Aşk Ağlatır 8. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım, artık çektiği vicdan azabından kurtulmak için Ada’ya her şeyi anlatmaya karar verir. Nihal ise ona engel olmaya çalışır ama yetişemez. Yıldırım, Ada’ya aslında onun çok parası olduğunu söyler. Ada ise nasıl olduğunu anlayamadığını söylediğinde, anlatacağını söyleyen Yıldırım, karşıdan karşıya geçerken arabanın altında kalır. Yıldırım hastaneye kaldırılır ancak bilinci kapalıdır.

Ada’nın dayısı İsmail durumu öğrenir ve Nihal hanıma Ada’nın babasının kim olduğunu bilmediklerini, acaba Yıldırım beyin gençken bir hata mı yaptığını söyleyip Ada’nın babası olabileceği imasında bulunur. Nihal, İsmail’e tepkisi sert olur. Mert, Nihal’e Ada’nın neden bu kadar önemli olduğunu sorar. Nihal’de sahip oldukları tüm servetin sahibinin Ada’nın olduğu gerçeğini ona söyler. Yusuf, Nalan’a kesin bir dille ondan ayrılmak istediğini söyler ve Mert’in tuttuğu eve gitmek zorunda kalır.

Mustafa, parasını geri alabilmek için sürekli İsmail’in karşısına çıkmaya devam eder. Yeni sevgili olan Ada ve Yusuf baş başa ilk yemeklerini yerler. Ertesi gün Yusuf, Ada’nın hayali olan Ada’lara götürür ve orada güzel vakit geçirirler. Mert ise Nalan’a Yusuf ile olan ilişkisini öğrendiğini, birazdan oraya geleceğini söyler. Kapının zili çalar. Kapıda Yusuf vardır. Nalan, kapıyı açmaması için Mert’e yalvarır.

Aşk Ağlatır 8. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yusuf Rüzgar’ın Ada’ya İlgisinden Rahatsız Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler