Ana SayfaDizilerAfili Aşk 19. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Neden Aynı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 19. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Neden Aynı Yatakta?

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Afili Aşk 19. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kendisinin ilk aşkının Kerem olduğunu anlayan Ayşe, onun ilk aşkının kim olduğunu soruyor. Volkan’a akıl danışan Kerem Ayşe’yi baş başa kalabilecekleri romantik bir yemeğe götürür. Bir birlerine itiraf edemeseler de çoktan  ateş bacayı sarıyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında, Ayşe ile Kerem neden aynı yatakta yatıyorlar.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Neden Aynı Yatakta?

Afili aşk 19. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımında; Ayşe, Kerem’i koltuktan kaldırıp hemen yatağa girmesini söylüyor. Kerem’le Ayşe neden aynı yatakta yatmak zorundalar? Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde belli olacak.

İşte Afili Aşk 19. bölüm ön izleme….

https://youtu.be/7el6xt5Yzc4

 

AFİLİ AŞK 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahkeme ertelenince Kerem’de Ayşe’de derin bir nefes alır ama Ceyda bu duruma pek sevinmez. Hatta onlar için bir evlilik danışmanı bile ayarlar. Muhsin bey, Yelda’nın yanında Rıfat’ı arayıp yemeğe çıkmayı teklif eder. Yemeğe kızları da çağırmasını söyler. Kerem’le Ayşe, Muhsin beyi takip ederler ve bir eylence mekanına girdiğini görürler.

Orada Kerem, orada çalışan bir kızla samimi bir şekilde konuşunca Ayşe sinirlenir. Kerem, lavaboya gittiğinde Ayşe’nin yanına biri gelip içki ısmarlayıp ona asılmaya kalkar. Tabi Ayşe tersler. Kerem, Ayşe’nin parmağındaki yüzüğü gösterip onun karısı olduğunu söyleyince adam özür dileyip masadan ayrılır. Kerem, babasını bulup onun orada ne işi olduğunu sorduğu sırada Ayşe masadaki içkileri içmeye başlar ve sarhoş olur.

Melahat, Erkut’u mahalleden bir kızla evlendirmek ister. Ama Erkut iş yerindeki stajer kızın kendisine olan ilgisini yanlış anlar ve onunla hayaller kurmaya başlar. Nazmiye ise evde kendisine yardımcı olabilecek bir gelin ister.

Ayşe’yi ayıltmak için Kerem çorbacıya götürür. Oraya Samet’le Hülya’da gelir. Ayşe, ağzından boşanacaklarını kaçırır. Ertesi gün Hülya, Muhsin beye boşanacaklarını söyleyince ikisi de inkar eder. Rasim, Kerem’in yaptığı kulübede yaptığı kuğuyu kargoyla gönderir. Ayşe, kutuyu açtığında ilk aşkının Kerem olduğunu anlar.

Afili Aşk 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Romantik Akşam Yemeğinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler