Ana SayfaÜnlülerBerfu Yıldız Yenenler Doğum Kilolarından Kurtuldu!

İlgili Postlar

Berfu Yıldız Yenenler Doğum Kilolarından Kurtuldu!

Türk oyuncu, yazar ve sunucu olan Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yıldız Yenenler geçtiğimiz günlerde doğumunu gerçekleştirdi. Erkek bebekleri olan çift sosyal medyadan pozitif fotoğraflarını paylaştı. Berfu Yıldız Yenenler Geçtiğimiz günlerde fotoğraf paylaşarak istemediğim doğum kilolarından kurtuldum açıklaması ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Eser Yenenler Kimdir?

Eser Yenenler’den Güzel Haber! Baba oldu…

Berfu Yıldız Yenenler; “Eski jeanimin içine girdim yaşasın!”

Oyuncu ve komedyen olan Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015 yıllarında dördüncü güzel olan Berfu Yıldız Yenenler, geçtiğimiz günlerde bebekleri kuzey doğmuştu. 15 gün ortalıklarda gözükmeyen yenenler sosyal medyadan yaptığı paylaşımların açıklamasında “Bugün Kuzey tam 5 günlük ve eski jeanimin içine girdim yaşasın!” gibi açıkalamda bulundu. Ayna karşısında çektiği fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Yenenler, doğum kilolarından kurtuldum yanıtını vermişti.

Geçtiğimiz günlerde anne olmanın sevincini yaşayan Berfu Yenenler, oğlu Kuzey'in elini sosyal medya hesabından, "Bir adet pofuduk Kuzey eli bırakıverdim buraya..." notu ile yayınlamıştı.

Berfu Yıldız Yenenler Doğum Kilolarından Kurtuldu!

Türk oyuncu, yazar ve sunucu olan Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yıldız Yenenler geçtiğimiz günlerde doğumunu gerçekleştirdi. Erkek bebekleri olan çift sosyal medyadan pozitif fotoğraflarını paylaştı. 15 gün ortalıklarda gözükmeyen yenenler sosyal medyadan yaptığı paylaşımların açıklamasında “Bugün Kuzey tam 5 günlük ve eski jeanimin içine girdim yaşasın!” gibi açıklamada bulundu. Geçtiğimiz günlerde ise anne olmanın sevincini yaşayan Berfu Yenenler, oğlu Kuzey’in elini sosyal medya hesabından paylaştı. Açıklamasında; “Bir adet pofuduk Kuzey eli bırakıverdim buraya…” açıklamasında bulundu.

berfu-yıldız-yenenler-bebek-kuzey

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler