Ana SayfaDizilerMasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2. sezon 10. haftanın ilk bölümüyle Tv’8’de ekranlara geldi. Ekranların en çok izlenen yarışma programında 13 yarışmacı kaldı. Bundan sonra yeni bir yarışmacı gelmeyecek ve her hafta bir yarışmacı daha eksilecek. Yarışmanın yeni bölümünde, kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı kim oldu belli oldu. Takımlar oluşturulduktan sonra Mehmet şefle MasterClas ödül oyununu oynandı. Haftanın ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Şefler geçen haftanın kritiğini yaptıktan sonra, yarışmacılar kaptanlık oyunu için önlerine koyulan kutuları açtılar. Malzemelerden Lokma yapacakları anlayan 13 yarışmacı heyecanlandı. Şefler, yarışmacılardan tam 50 tane lokma yapmalarını istedi. Verilen sürede en iyi lokmaları yapan Cemre, Güzide ve F Batuhan oldu. Üç yarışmacı arasından en iyi lokmayı yapan ise Güzide oldu ve Mavi takım kaptanı olmaya da hak kazandı. Güzide, Kırmızı takım kaptanı olarak Yasin’i seçti. Yasin ilk defa kaptan olmanın heyecanı yaşadı.

Mavi takım kaptanı Güzide seçtiği yarışmacılar: Cemre, Suna, Rıfat, Ekin, Murat ve Kıvanç

Kırmızı takım kaptanı Yasin seçtiği yarışmacılar: Eda, Batuhan, F.Batuhan, Alican ve Mustafa olarak belirlendi.

MASTERCHEF 10. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Bu hafta şefler ödül oyununda yarışmacılardan Karadeniz mutfağından yemekler yapmalarını istendi. Şeflerin belirlediği menü ise, Fasülye Diblesi, Kara Lahana Sarması, Kıymalı ve Yumurtalı Karadeniz Pidesi, Mısır Ekmeği, Fındıklı Fırında Sütlaç ve Hamsi Kuşu oldu. Karadenizli olduğu için Murat menüyü duyunca çok sevindi. Mavi ve Kırmızı takım verilen süre içinde en iyi yemekleri yapıp ödülü almak için ter döktüler.

Yemek sırasında Murat şeflerden ceza aldı. Murat’ın cezası bulaşık yıkamak oldu. Cezasını şeflerin tadım sarısında da devam eden Munat’a söz hakkı verilmedi. Şefler yemekleri tek tek tadına bakıp değerlendirdiler. En çok oyu alan Kırmızı takımın yemekleri oldu. Kırmızı takım 24 Ekim perşembe günü yayınlanacak Mehmet şefle MasterClass’a katılma hakkını kazandı. MasterClass’a katılan takımın bir yarışmacısı da süpriz bir ödül alma hakkının da sahibi oldu.

MasterChef’te 9. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler