Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yamaç Akın'ı Çukur'dan Kovuyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yamaç Akın’ı Çukur’dan Kovuyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 3. sezon 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Cumali, Polis baskınından Damla’nın sayesinde kurtulur.Cumali, ” Öküz öldü ortaklık bitti” diyen Çizgili Kenan’ı kıstırıp intikamını alır. Babasının intikamını almak için Çukur’a gelen Dağhan Yamaç’tan Cumali abisini ister. Meliha, Emmi’ye sadece kendisinin bildiği Yamaç’ın bilmesi gereken büyük sırrı söyler. Azer, Yamaç’la teke tek kapışma teklifi yapar. Dizinin yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Yamaç Akın’ı Çukur’dan kovuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Akın’ı Çukur’dan Kovuyor!

Çukur 3. sezon 6. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Yamaç, Akın’ın uyuşturucu işine girdiğini öğreniyor ve ondan hesap soruyor. Her şeyi Çukur için yaptığını söyleyen Akın’a sinirlenen Yamaç yanlış yaptığını söylüyor ve onu Çukur’dan kovuyor.

İşte Çukur 3. sezon 6. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 3. SEZON 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Polislerin baskın yaptığını gören Cumali candan kaçar. Damla ona yardım eder ve onu oradan uzaklaştırır. Çizgili Kenan’ın İdris baba öldükten sonra, “Öküz öldü ortaklık bitti”  sözlerine içerleyen Cumali onu hamamda yakalayıp intikamını alır. Cumali ile Damla arasında romantik anlar yaşanır. Polislerin baktıkları yere tekrar gelmeyeceğini düşünen Cumali tekrar eve geri döner.

Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, babasının intikamını almak için Çukur’a gelip Yamaç’ı bulur. Ondan abisi Cumali’yi kendisine vermesini ister. Yamaç’da Dağhan’ın teklifini kabul eder. Dağhan’a dersini vermek için plan yapan Yamaç’a Şenol da yardım eder. Dağhan, Yamaç’ın Cumali’yi kendisine getirdi zanneder ama büyük tuzağa düşer. Yamaç, Efsun’u arayıp buluşmak ister. Efsun, orada silahlı saldırıya uğrar ve bunu yapan kişinin Yamaç olduğunu zanneder. Oysaki Efsun’un Yamaç’la konuşmalarını dinleyen Mahbule bu saldırıyı yaptırmıştır.

Bu saldırıyı düzenleyenin Yamaç olduğunu zanneden Efsun, Azer’le görüşüp Çukur’u ve Yamaç’ı yok etmeye kararlı olduğunu söyler. Babaannesine sarılan Efsun, Yamaç’ın kendisini kandırdığını söyleyerek ağlar. Sultan, Akın’ı yanına çağırıp dedesinin emanetlerini asıl sahibi olan Yamaç’a vermesini istiyor. Yamaç, mahalleliyi kahveye toplar ve bundan sonra İstanbul’a savaş açacaklarını söyleyip var mısınız diye sorar. Herkes Yamaç’ın teklifini kabul eder. A

kın ise sevdiklerinin öleceğini söyleyince Yamaç, sevdiklerinin artık ölmeyeceğini çok sevdiğinin öldüğünü söyler. Akın, emanetleri Yamaç’a teslim edip çıktıktan sonra amcasının açığının yakaladığını onun sevdiklerini kaybetmekten korktuğunu anlar.

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç’a Kızacağı Bir Teklif Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler