Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen, bundan sonra Cuma günleri değil Cumartesi günleri ekranlara gelecek. Dizi 19. yeni bölümüyle 26 Ekim Cumartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde, Demir, Selin’in parmağında daha önceden Eylül’e hediye ettiği yüzüğü görünce tepki gösterir. Selin onların daha önceden tanıştıklarını anlar. Sevgili veya nişanlı olacakları aklına gelmez. Çocukluklarının birlikte geçtiğini tahmin eder. Demir, Eylül’ün eski nişanlısı olduğunu öğrenir. Her Yerde Sen 19. bölüm 2. fragmanı yayında.

Cumartesi Dizileri 2019

Her Yerde Sen 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Her Yerde Ben 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, Eylül’ün eski nişanlısı olduğunu duyunca eline ne geçirdiyse ona fırlatmaya başlar. Demir’de Selin’i sakinleştirmek için onu banyoya kilitler. Burak’la Eylül, yaptıkları kötülükten mutluluk çıkarmaya başlarlar. Hatta ikili yakınlaşmaya bile başlar. Demir’in geçmişiyle ilgili problemleri olduğunu bilen Selin onu yalnız bırakınca iyileşeceğini düşünür ve valizini alıp gitmeye hazırlanır. Selin’in gitmesini istemeyen Demir ona engel olmaya çalışır.

İşte Her Yerde Sen 19. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Selin’in Ada’da Eylül’le mahsur kalmasından sonra gece kabuslar görmeye başlar. Selin’le Eylül, birlikte geçmişten konuşur. Eylül daha önceden nişanlı olduğunu Selin’e anlatır. Gece yarısı Selin’le Demir görüntülü konuşur. Demir, erkesi gün Selin’i almaya Ada’ya gider. Merve, Bora’yı aradığında hayatının şokunu yaşar.

Bora, ailesinin yanından ayrılmak istemediğini ve eğer Merve oraya gelmezse ondan boşanacağını söyler. Merve soluğu Vedat’ın serasında alır. Vedat, sonu sakinleştirmeyi başarır. Demir, Selin’i aldıktan sonra Eylül’le olan birlikteliğini açıklamak için onunla yalnız kalabileceği yere götürmek ister. Yolda, Selin’in parmağında Eylül’e verdiği yüzüğü görür.

Demir, sert çıkar ve yüzüğü parmağından çıkarmasını söyler. Selin, Demir’in bu kadar sert çıkmasının altında başka bir şeyler olduğunu anlar, Eylül, istemeye istemeye Burak’ı arar, Burak geldiğinde ona Demir ile olan intikamını körükler. Eylül, Demir’in Selin’i bırakmayacağından emin olduğunu şirketi kara geçirdikten sonra gideceğini söyler.

Burak, Eylül’e yakınlaşıp onun kalarak Demir’den intikam almasına ikna eder. Şirketin batması pahasına Burak, Demir’le restleşmeye ve Eylül’ü de bu oyuna dahil etmeye devam eder.

Her Yerde Sen 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selin Demir’i Terk Mi Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler