Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Etrafında Dönen Dolapları Öğreniyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Etrafında Dönen Dolapları Öğreniyor!

Zalim İstanbul 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde; Agah, Ceren’in Nedim’e yaptığı eziyetleri gözleriyle görünce, bir de bu videonun Şeniz’in sakladığını öğrenince Nedim’i onlardan uzaklaştırmaya karar verir. Ceren’le babaannesini başka bir eve yerleştirir ve konağa girmelerini yasaklar. Cemre ile Cenk’i affedip konağa alır. Ceren’in karnındaki bebeğe babalık testi yaptıran Agah, etrafında dönen dolapları öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Agah Etrafında Dönen Dolapları Öğreniyor!

Zalim İstanbul 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah, evdekilere Nedim’i Londra’ya gönderdiğini söylüyor. Bu duruma en çok Cemre üzülüyor. Çünkü Nedim için Cenk’le evlenen Cemre, evlendiğine pişman oluyor. Cenk ise Ceren’le konuşup bundan sonra konağa geri dönme hayallerini unutmasını çünkü kaçacaklarını söylüyor. Ceren’in babaannesi onu Nedim’e kötü davranmaması için defalarca kere uyardığını söylüyor. Nedim, iyileştiğinde bu yaptıklarının acısını çıkaracağını söylüyor. Cemre, bilmediği bir yere götürülüyor. Orada ise onu bekleyen kişi Agah’tır. Agah, Nedim’i yurt dışına göndermeyip başka bir evde mi baktırıyor. Cemre’ye Nedim’e bakması için mi getirtirdi?

İşte Zalim İstanbul 16. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/S03pjhv6unI

ZALİM İSTANBUL 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceren ve babaannesi eşyalarıyla birlikte konaktan atılıyor. Agah, Cemre ile Cenk’i yanlarına çağırıp onları affedip elini öptürüyor. Ceren ise babaannesiyle birlikte başka bir yere yerleştiren Agah, karnındaki çocuk doğana kadar o evde yaşayacaklarını söylüyor. Ceren, annesinin Agah beye o görüntüleri izlettirip kendisini konaktan kovdurmasına içerliyor. Agah, Şeniz’in tüm bunları bildiğini ve o görüntüleri kasasında sakladığını öğrenince onu da affetmiyor.

Cemre ile Cenk aynı yatak odasında yatıyor. Cenk sandalye de Cemre ise yatakta yaptıkları evliliğin sonunun nereye varacağını düşünüyor. Cemre, sürekli uzaktan Nedim’i izliyor. Bunu fark eden Agah, onu bu konuda uyarıyor. Agah, Ceren’in karnındaki bebek için babalık testi yaptırıyor. Ceren buna karşı çıksa da mecbur kalıyor. Cenk, ise sonucun ortaya çıkmasıyla ne yapacağını düşünmeye başlıyor. Cemre, Cenk’e Ceren ile aralarında ne geçtiğini soruyor. Cenk’te Cemre’ye Nedim’e karşı hissettiği şeyin ne olduğunu soruyor.

Zalim İstanbul 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in İyileşme Haberini Duyan Şeniz Fenalaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler