Ana SayfaDizilerMasterChef'te Hiç Beklenmeyen Yarışmacı Elendi!

İlgili Postlar

MasterChef’te Hiç Beklenmeyen Yarışmacı Elendi!

MasterChef’te heyecan katlanarak büyüyor. Yarışmanın dünkü bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında gergin anlar yaşandı. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımdan 2 yarışmacı daha eleme potasına düştü. MasterChef’te dün akşam hiç beklenmeyen bir yarışmacı elendi. Yarışmaya veda eden yarışmacı kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’te Hiç Beklenmeyen Yarışmacı Elendi!

Yarışmacılar MasterChef’in dünkü son bölümünde E- Ticaret şirketinin deposuna gittiler ve orada tam 50 kişilik yemek yaptılar. Dokunulmazlık oyunu sırasında Kıvınç’la Suna arasında çorba krizi yaşandı. Kıvanç yaptığı çorbayı süzmek istedi ama Suna, buna izin vermeyince gergin anlar yaşandı. Yemekler zamanında bitti ve konukların beğenisine sunuldu. Puanlama yapıldıktan sonra en çok oyu alan takım Mavi takım oldu ve bu haftanın ikinci dokunulmazlığını da almış oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takımdan bir önceki gün Alican ile F Batuhan eleme potasına girmişti. Geriye kalan 4 yarışmacı bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Yarışmacılardan Danilo şef tarafından hazırlanan Ton balıkla yemeğini yapmaları istendi. Yemeği pişirme tekniği hayli zor olduğu için yarışmacılar zorlandı. Şeflerin en beğendiği tabak Eda’nın tabağı oldu. Eda’ya şeflerden övgüler yağdı. Bireysel dokunulmazlığı alan Eda, üçüncü eleme adayı olarak Mustafa’nın ismini verdi.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ?

Alican, F Batuhan ve Mustafa’dan sonra 4. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar yerlerini aldı. Her yarışmacı normalde iki oy kullanırken, az yarışmacı olduğu için Somer şef formatın değiştiğini yarışmacılara birer oy kullanabileceklerini söyledi. Oylama sonucunda en çok oyu alan Batuhan oldu. Alican, F Batuhan, Mustafa ve Yasin eleme yemeklerini yapmak için yerlerini aldılar.

Somer şef kendi yaptığı Fırında Patlıcan Kebabı yemeğini yarışmacılara tattırdı ve onlardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. 4 eleme adayından en iyi yemeği yapan Mustafa oldu. Yemeği ikinci en iyi yapan Alican oldu ve geriye F Batuhan ve Batuhan kaldı. Yarışmanın en favori isimlerinden iki isimden birinin elenecek olması şok etkisi yarattı. Elenen yarışmacının F Batuhan olduğu açıklanınca Batuhan gözyaşlarını tutamadı ve dakikalarca ağladı. F Butahan elenerek yarışmaya veda etti.

MasterChef 10. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler