Ana SayfaDizilerAfili Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bakalım Önce Kim İtiraf Edecek?

İlgili Postlar

Afili Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bakalım Önce Kim İtiraf Edecek?

Afili Aşk merakla beklenen 19. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem, Ayşe’nin ilk öptüğü kız olduğunu söylemek için onu yemeğe götürür. Çok romantik başlayan yemek hüsranla biter. Ayşe Kerem’i kendisini bırakıp gittiği için affetmez. Ayşe ile Kerem’i Hülya takibe alır. İkili şirkete gittiklerinde her yerde kağıttan kuğu olduğunu görür. Ayşe Kerem’in bu süprizi yaptığını düşünüp ona sarılır. Kerem, Ayşe bir birlerinden ilk aşk itiraf bekliyor. Bakalım önce kim itiraf edecek?

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem ile Ayşe Arasında İtiraf Krizi Yaşanıyor!

Afili Aşk 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuğuları gören Ayşe Kerem’e sarılır. Sonra pişman olur ama Gonca’nın verdiği gazla Kerem’le konuşmaya gider. Ona neden sarıldığını sormadığını söyleyen Ayşe’ye Kerem’in cevabı ukalaca olur. Sorgulamadığını çünkü kadınların onu gördüğünde öyle bir isteğe kapıldığını söyleyince Ayşe, dayanamaz üzerine su dolu bardağı boşaltır.

İşte Afili Aşk 20. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/CykjsU3Ue_U

AFİLİ AŞK 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, Ayşe’yle çıktıkları romantik yemekte her şeyi anlatmaya karar vermiştir ancak yemeği terk edip gitmek zorunda kalır. Ayşe tek başına eve döner ve onu affetmeye pek niyeti yoktur. Ceyda, Hülya’nın kulağına kar suyu kaçırır. Zaten Hülya, çorbacıda Ayşe’den boşanacaklarını duymuştu bir Ceyda’nın sözleriyle onları yakın takibe alır. İlk işi ikilinin boşanacaklarını Muhsin beye söylemek olur.

Ayşe ile Kerem, onların bu konuşmalarını duyup tedbir almaya başlarlar. Mutlu bir karı kocayı oynamaya başlayan ikili ilk defa el ele tutuşmalarının yıl dönümünü kutlamak için yemek düzenlerler. Kerem, Ayşe’ye vereceği hediyeyi alması için Volkan’dan yardım ister. Kerem pasta ve hediyeyle eve gelir. Ayşe’nin ailesininde olduğu yemekte sıra hediyeyi açmaya gelir. Paketin içinden gecelik çıkınca Rıza donar kalır.

Muhsin, yemekten sonra onların boşanacaklarına inanmaz. Hülya, bahçeye gidip Kerem’in kanepede yattığını görür ve Muhsin beye haber verir. O sırada Ayşe konuşulanları duyup Kerem’in yanına koşup yatağa girmesini söyler. Muhsin, Hülya ve Samet, ikilinin yatak odalarının kapısının önüne gelince içeriden gelen kahkahaları duyar. Sabah işe giden Ayşe ile Kerem, bir oda dolusu kağıttan yapılmış kuğu görürler. Ayşe, süprizi kendisine yapıldığını zannedip Kerem’in boynuna sarılır.

Afili Aşk 19. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ayşe İle Kerem Neden Aynı Yatakta?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler