Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey'den Yıldız'a Acı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Yıldız’a Acı Bir İtiraf Geliyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. yeni bölümüyle 26 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’ın arabasının anahtarını alıp ne kendisinin ne de kızlarının kendisinden habersiz iş çevirmeyeceklerini söyler. Yıldız’ın babası Kamer’le Poyraz’ı evlendirmek ister ancak Yıldız, hiçbir Kadıoğlu’nun kendisinden önce Mollaoğlu’yla evlenemeyeceğini söyler. Aileler ikiliyi buluşturmak için bir araya getirdiklerinde Kuzey’den Yıldız’a acı bir itiraf geliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey’den Acı Bir İtiraf Geliyor!

Yıldız’a yengesinden kadınlık dersi geliyor. İki aile Yıldız’la Kuzey’i yine bir araya getirmek için yeni bir plan yapıyorlar. İkisi de annelerinin hasta olduklarını duyup söyledikleri yere gidiyorlar. Bu arada Gökçe, kardeşlerine bir mektup bırakıp annesinin yanına İstanbul’a gidiyor. Zamanı geldiğinde kardeşlerinin de ait oldukları yere İstanbul’a gelmelerini istiyor. Kuzey, gözyaşları içinde Yıldız’a bundan sonra kimseyi sevemeyeceğini söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm 2. fragmanı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Ruhi’nin Kuzey’e doğrulttuğu silahın önüne gerilerek ona ne kadar aşık olduğunu kanıtlar ama bunu yaptığını da kabul etmez. Ruhi’nin yaptıklarını duyan Sefer, onu bulup buz dolu bir bidona oturarak hesap sorar. Daha sonradan gelen Kuzey, Ruhi’den kendisine silah çekmenin hesabını sorar. Ruhi, doğrulttuğu silahın kuru sıkı olduğunu söylese de cezası ağır olur.

Yıldız, Kuzey’in umursamaz tavırlarına dayanamaz ve görücüleri kabul edeceğini ilan eder. Kuzey’de annesini arayıp münasip gördükleri bir kızı kendisine istemesini söyler. Yıldız’ın görücüleri geldiğini gören Kuzey, onun evine girip mutluluklar diler ve kırmızı kafalı boy boy çocukları olmasını söyler sinirler. Yıldız ise bunu kendisine yapan Kuzey’in istediği kızla görüşmeye gittiği yere giderek olay çıkarır.

Sonunda Yıldız, pes eder oraları gerçekten terk etmek istediğini söyler. Yıldız’ın gitmesine engel olmaya çalışan Kuzey, onun karşısına çıkıp, gitmemesini istediğini söyler. Neden diye haykıran Yıldız’a Kuzey, çünkü der ve kalır. Kuzey’in Yıldız’a cevabı ne olacak? Yıldız Kuzey aşkının sonu ne olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Gemisini Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler