Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Sokak hayvanları için yapılan yardım organizasyonunda yer alan Nilay Dorsa Sokak Hayvanlarını Unutmadı! Desteğini esirgemedi.

Nilay Dorsa Sokak Hayvanlarını Unutmadı!
Nilay Dorsa 

Nilay Dorsa Kimdir?

Sanatçılar Sokak Hayvanları İçin Buluştu

2 sene önce başarılı şarkıcı Okan Tok tarafından sokak hayvanları için başlatılan yardım kampanyası “Onların da Göz Yaşları Var” hareketi birçok dernek ve kurumun desteği  ile her geçen gün biraz daha büyüyor. Akatlar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen organizasyona birçok kurum destekte bulunurken hayvan sever kimlikleri ile ön plana çıkan sanatçılar da bu önemli gecede sahne aldılar.

Geceye Katılan Nilay Dorsa Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Düzenlenen organizasyon bünyesinde yer alan Nilay Dorsa, seslendirdiği şarkıları ve büyüleyici güzelliği ile bu özel geceye damgasını vurdu. Başarılı ve güzel şarkıcı Dorsa hayvanlarla ilgili hassasiyetini şu sözlerle belirtti;

“Doğaya ve içinde yaşayan her canlıya sahip çıkmalıyız. Bu dünyada sadece insan yaşamıyor her canlıyla birlikte dünyayı paylaşıyoruz, yaratandan dolayı her yaratılana saygım var. Bu tür organizasyonlarda her yardıma hazırım.”

Yoğun giden sahne çalışmalarıyla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde de yerini alan Nilay Dorsa, çalışma yoğunluğunun kendisini motive ettiği söyledi.

Nilay Dorsa İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler