Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci İle Gökhan Çıra Evleniyor!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci İle Gökhan Çıra Evleniyor!

Gökhan Çıra ile bu akşam evlenecek olan Selin Ciğerci ‘yi müstakbel eşi Gökhan Çıra davul ve zurna eşliğinde evinden aldı. Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci futbolcu Gökhan Çıra 2 senedir aşk yaşıyorlardı. Evlilik kararı alan ikili heyecanlı bekleyişle sevdiklerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Davul ve Zurnayla Aldı!

Ünlü çift bu akşam Beşiktaş’ta lüks bir otelde düzenlenecek olan törenle dünyaevine girecekler. Düğüne saatler kala Gökhan Çıra adetlere uygun olarak Selin Ciğerci’yi evinden davul ve zurna ile aldı. Sade ve düz bir gelinlik  giyen Selin Ciğerci’ye babası evden gitmede altın kemer taktı. Ciğerci Gökhan Çıra ile kapı önünde davul ve zurna eşliğinde oyandılar. Bu dakikalar sosyal medyadan paylaşıldı.

Selin Ciğerci’den flaş ‘evlat edinme’ açıklaması!

Demet Akalın Düğüne Katılacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapılan Ciğerci’yi dostu Demet Akalın yalnız bırakmamıştı. Eğlenceli dakikaları sosyal medyadan paylaşan Akalın  gece sonunda Selin Ciğerci’nin 250 bin TL karşılığında sponsor ile anlaştığını öğrenince şok olmuştu. Eve döner dönmez paylaşımlarını kaldıran Akalın’ın bu akşam ki düğüne katılıp katılmayacağı merak unsuru oldu.

Ünlü Şarkıcı Selin Ciğerci’nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler