Ana SayfaDedikoduTarkan İkinci Kez Baba Oluyor!

İlgili Postlar

Tarkan İkinci Kez Baba Oluyor!

2016 yılında hayranı Pınar Dilek ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl baba olan Pop star yıldızı Tarkan eşinin sürpriziyle ikinci kez baba olacağını öğrendi.

Tarkan Baba Oluyor!

Temmuz 2018 de baba olan Tarkan Liya adında bir kız çocuğuna kavuşmuştu. 2. sayfa programında konu edilen iddiaya göre ikinci kez baba olacak. İki aylık hamile olan Pınar Tevetoğlu ve Tarkan geçtiğimiz günlerde bir düğün davetinde kameraların karşısına geçmişti. Sürpriz bir haberle ikinci kez baba olacağını öğrenen Tarkan’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 Tarkan’dan Hayatının Filmi!

Tarkandan Yeni Video Gelecek Mi!

Kızı Liya’nın yüzünün görüldüğü  fotoğrafı ilk kes  Instagram hesabından  ”İyi pazarlar ” notuyla paylaşmıştı ve çok sayıda beğeni almıştı. Sanatçı dostları da ‘Maşallah’ yorumu aldı. Tarkan’ın kısa süre sonra tekrarda baba olacağı haberinin duyulması dikkatleri üzerine topladı. Megastar Tarkan’nın eşinin ilk hamileliğinde video çekmişti. Dikkat çeken sosyal medyada bir çok taklidi yapılan videonun İkinci baba olacak olan Tarkan’ın tekrardan video çekip çekmeyeceği merak unsuru oldu.

Tarkan’ın Yıllar Önce Striptiz Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler