Ana SayfaÜnlülerTarkan'dan Hayatının Filmi!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Hayatının Filmi!

Tarkan’dan hayatının Filmi! Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından birisi olan Tarkan Tevetoğlu, hayatını film mi yapıyor? İşte çok merak edilen haberimiz hakkında ki tüm detaylar…

Tarkan’ı Sevindiren İptal Kararı

Tarkan’dan Hayatının Filmi!

Tarkan’dan hayatının Filmi! Türkiye’nin buğulu sesi, şarkıları ve yakışıklılığı ile en çok sevilen isimlerinden biri olan ünlü Megastar Tarkan, geçtiğimiz ay kızı Liya’yı kucağına alarak baba olmanın sevincini yaşamıştı.

Özel yaşantısını gözlerden uzak yaşayan, sosyal medya hesabını sıklıkla duyarlı olduğu konular ile ilgili dikkat çekici yorumlar yapmak için kullanan Megastar Tarkan, bu sefer bomba bir iddia ile gündeme geldi.

Tarkan’dan Eşine Aşk Dolu Paylaşım

Mucize Dolu bir Yaşam

Takvim Gazetesinin haberine göre yaşamı mucizelerle dolu olan ünlü sanatçı Tarkan’ın, hayatını anlatan bir film için kolları sıvadı. Hayatının ilk dönemi zorluklarla geçen Megastarın daha sonra başına gelen mucizelerle dolu hayat hikayesini kaleme almaya karar verdiği, 45 yıllık hayatını tüm çıplaklığı ile anlatacağı söyleniyor.

Tarkan, Kızı Liya için Kesenin Ağzını Açtı

Ailesi ve Memleketi İçin Çok Hayırlı bir Evlat Olacak

Daha annesi Neşe Tevetoğlu’nun karnındayken başalayan zorlukları, bir çok defa mucize eseri ölümden dönmesini de senaryoda yazacağı konuşulan Megastar Tarkan’ın bu kararı hayranları tarafından sevinç ile karşılandı.
Sanatçı’ya yakın kaynakların anlattığına göre anne Neşe Hanım, eşi Ali Tevetoğlu ile evliliğinde sıkıntılar yaşadığı sırada Tarkan’a hamile olduğunu öğrendi. Bebeği aldırmayı dahi düşenen Neşe Hanım, rüyasında oğlunun ailesi ve memleketi için çok hayırlı bir evlat olacağını görüp bundan vazgeçti.

Bu Çocuk Yaşamaz

Adını da annesinin rüyası üzerine alan sanatçı, küçükken ağabeyi ile at arabasının peşinden koşup feci bir kaza geçirdi. Ünlü sanatçı Tarkan, doktorların “Bu çocuk yaşamaz” demesine rağmen hayata sımsıkı tutundu. Doğup büyüdüğü Almanya’daki ırkçı saldırılardan da nasibini alan Tarkan, babasının kalp hastalığı nedeniyle 15 yaşında ailesiyle Türkiye’ye geri döndü.

Maddi sıkıntıların yanı sıra Avrupai görüntüsüyle çevre baskısına maruz kalan Megastar, bir dönem yaşadığı psikolojik sıkıntıların üstesinden profesyonel destekle geldi. 90’lı yılların başında yaptığı büyük çıkışla yıldızı parlayan ünlü sanatçı, şöhreti yakaladıktan kısa bir süre sonra Fransa’da geçirdiği feci trafik kazasıyla bir kez daha ölümle burun buruna geldi. Vücudunda kırıklar oluşan Tarkan, Fransa’da uzun süre yoğun bakımda kaldı.

Megastar’ın yıllar sonraki başka bir kazada otobanda kalan araçtan şans eseri sağ salim kurtulması da o dönem büyük ses getirmişti. Birçok kez ölümle burun buruna gelen 45 yaşındaki ünlü sanatçı, bugüne kadar en başarılı yapımcıların kendisine yaptığı pek çok oyunculuk teklifini geri çevirmişti.

Tarkan kimdir

Başarısını Beyazperdeye Taşıyacak

Megastar’ın kendi hayatını anlattığı ve senaryosunu büyük titizlikle kaleme aldığı filmde oynayıp oynamayacağı ise merak konusu oldu. Pop müziğin bir numaralı ismi olan Tarkan’ın bu sürpriz projesi de “Megastar, sinemaya transfer olup müzikde ki başarısını sinemaya taşımaya da kararlı” yorumları yaptırdı.
.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler