Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin yeni aldığı lüks cipi ile şovu

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin yeni aldığı lüks cipi ile şovu

Aleyna Tilki’nin yeni aldığı lüks cipi ile şovu dikkat çekti. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni aldığı lüks marka cipi ile yaptığı şov ile dikkatleri üzerinde topladı. Aleyna Tilki’nin yeni cipinin fiyatı dudak uçuklattı. İşte Aleyna Tilki ve yeni cipi…

Aleyna Tilki,Teklifleri Reddetti!

Aleyna Tilki genç yaşta şöhret oldu

Bir dönem 18 yaşından küçük olduğu ve buna rağmen alkollü mekanlarda sahne aldığı haberleri ile sık sık gündeme gelen, geçtiğimiz aylarda da 18 yaşını büyük bir parti ile kutlayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, genç yaşta şöhreti yakaladı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’nin yeni cipi dikkat çekti

Yaptığı iddialı açıklamalar ve sert çıkışlar ile dikkat çeken Aleyna Tilki, şimdi de lüks cipi ile yaptığı şov ile gündeme geldi. Önceki gün Nişantaşı City’s çıkışında basın mensuplarının objektifine yansıyan Aleyna Tilki, görüntülendiğini fark edince hemen hızlıca aracına bindi.

Aleyna Tilki’nin yeni cipinin fiyatı dudak uçuklattı

Aleyna Tilki’nin yeni aracı göze çarparken, Porsche Macan marka lüks cipi ile adeta şov yaması dikkat çekti. Fiyatı tam 98 bin euro yani700 bin lira olan lüks cipi ile dikkat çeken Aleyna Tilki’nin, ehliyetini bir ay önce almasına rağmen özel şoför tutması dikkat çekti.

İşte Aleyna Tilki’nin lüks cipi

Aleyna Tilki, son olarak plajda konser vermesi için gelen 100 bin liralık teklifi reddettiği haberleri ile gündeme gelmişti. Tilki’nin, “Ben beach’lerde sahneye çıkmıyorum.” dediği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler