Ana SayfaDizilerMucize Doktor 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı İle Ali Vicdan Yüküne...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı İle Ali Vicdan Yüküne Alışabilecekler Mi?

Yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen Mucize Doktor 8. yeni bölümüyle 31 Ekim Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Ali, markette silahlı soyguncuyla karşı karşıya geliyor ve ne yapacağını bilemiyor. Silah patlıyor ve bir kişi yaralanıyor. Yaralanan kişinin yakınları tüm olanlardan Ali’yi sorumlu tutuyor. Ferman Nazlı’ya ceza vermiyor. Nazlı ile Ali çektikleri vicdan yüküne alışabilecekler mi?

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı İle Ali Vicdan Yüküne Alışabilecekler Mi?

Mucize Doktor dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Soyguncunun yaraladığı kız hastaneye getiriliyor. Yaralanan kızın yakını tüm olanlardan Ali’yi suçluyor ve ona hastanenin ortasında hakaretler etmeye başlıyor. Ali, Nazlı’yı ispiyonladığı için çok üzülüyor. Ferman, Nazlı’ya ceza vermeyeceğini söylüyor. Çünkü onun bir insanın giyebileceği en büyük yükü Vicdan yükünü giydiğini söylüyor. Ali’de kızın yaralanmasından kendisini suçladığı için Nazlı’ya bu vicdan yüküne birlikte alışmayı teklif ediyor.

İşte Mucize Doktor 8. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı, kaza geçiren bir hastanın hastaneye gidene kadar öleceği için olay yerinde acil müdahale yapmam zorunda kalmıştı ve hasta Adil hocanın da girdi ameliyatta hayatını kaybetmişti. Tanju, bu olayı incelemeye başlar ve Nazlı’ya ecel terleri döktürür. Ali, Nazlı’ya güzel bir konuşma yapıp onu rahatlatmaya çalışır. Kendisinin de hastaneye geldiğinde bir çok hata yaptığını, hatta Ferman hocadan bir sürü azar işittiğini ama bu mesleğin hayali olduğunu hayalinden vazgeçmeyeceğini söyler. Ferman, riskli olduğu için Adem’i ameliyat edemeyeceğini düşünür. Ali, yine bir fikirle gelir ama Ferman kabul etmez.

Çocuğun annesinin ısrarıyla Ferman’la Demir ameliyata girer. Ameliyat sırasında Ali’nin verdiği fikir akıllarına gelir ve uygularlar. Böylelikle Adem’in hayatı kurtulmuş olur. Hastanenin itibarı da. Acil ameliyat edilmesi gereken Temer’in annesi oğlunun konserlerini düşünüp ameliyat edilmesine karşı çıkar. Tamer’in annesinin baskısıyla şarkı söylediğini çocukluğunu yaşayamadığını gören Ali, Tamer’le yakından ilgilenir. Annesine de etkili bir konuşma yapar. Ali, Ferman’dan Tamer’in ameliyatını kendisi yapmak istediğini söyler. Hatta başaramazsa Cerrahlığı bırakacağını söyler. Ali Nazlı’yla ameliyata girip Tamer’in ses tellerine zarar vermeden ameliyatı başarıyla gerçekleştirir.

Mucize Doktor 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Soyguncunun Elinden Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler