Ana SayfaÜnlülerNusret Sosyal Medya Çalışanına Verdiği Parayı Yalanladı!

İlgili Postlar

Nusret Sosyal Medya Çalışanına Verdiği Parayı Yalanladı!

Şöhreti dünyaya yayılan, kişisel instagram hesabında 23 milyon 600 bin takipçisi bulunan Nusret Sosyal Medya Çalışanına Verdiği Parayı Yalanladı!

Nusret'ten aylık 20 Bin TL!

İş hayatındaki başarılarıyla birlikte instagramda yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Nusret Gökçe, bu kez de inanılmaz bir konu ile gündeme geldi. Gökçe, yaptığı her paylaşımda takipçilerini arttırmayı başarıyor.

Nusret Kimdir?

Şöhreti dünyaya yayılan, kişisel instagram hesabında 23 milyon 600 bin takipçisi bulunan Nusret Sosyal Medya Çalışanına Verdiği Parayı Yalanladı!

Nusret Gökçe yaptığı her paylaşımda takipçi sayısını arttırmayı başarıyor. Bu paylaşımlar için özel bir çalışanı bulunan Nusret Gökçe şimdilerde o çalışanına verdiği maaş ile konuşuluyor.

Nusret Gökçe’nin sosyal medyadaki bu başarıya ulaşması için birlikte çalıştığı sosyal medya uzmanına 20 bin TL aylık ücret ödediği ortaya çıktı.

Her gittiği yere sosyal medya uzmanı çalışanını da götüren Gökçe, paylaşımlarına asla ara vermiyor. Söylentiye göre Nusret’in yakınlarına “Süper çalışıyor. 2020 yılında ona güzel bir zam yapacağım. Aylık maaşı 30 bin TL olacak” dediği de dikkat çeken söylentilerden birisi.

Restoranlarında yaptığı et pişirme şovlarıyla dünyaca ünlü yıldızların dikkatini çeken ve birer birer restoranlarında ağırlayan Nusret Gökçe, zaman zaman yaptığı yardımlarla da adından söz ettiriyor.

Nusret’in sosyal medya uzmanına ödediği maaş dudak uçuklattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler